mamaplus

Joss Stone a devenit mămică pentru prima dată. Ce prenume original au ales fericiții părinți

-
//
03.02.2021

Celebra interpretă Joss Stone, pe numele ei adevărat Joscelyn Eve Stoker,  a născut.

Anunțul a fost făcut chiar de ea printr-o postare pe pagina de Facebook. Cântăreața britanică, în vârstă de 33 de ani, a postat un video original, în care apare alături de iubitul ei, Cody DaLuz, și fetița lor.
„Am o prăjiturică foarte specială pe care am copt-o. A durat aproximativ nouă luni și este gata!”, a anunțat Stone. Apoi, în cadru a apărut și iubitul ei ținând-o în brațe pe micuța Violet Melissa DaLuz. „Nu-i așa că e dulce?”, a continuat artista.
 

mamaplus

Cu ceva timp în urmă, Joss și Cody DaLuz au povestit că Joss a rămas însărcinată după patru sau cinci luni de încercări și tratamente.

Părinții au mai spus că deși erau foarte curioși să afle sexul bebelușului, au ales să aștepte până când se va naște copilul: „Am spus de la bun început că va fi fetiță”, a precizat DaLuz.
 

mamaplus

Joss Stone este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică R&B, reggae și soul. Ea a debutat cu albumul „The Soul Sessions” care, în anul 2004, a fost nominalizat pentru Premiul Mercury. În 2007, interpreta a câştigat un trofeu pentru cea mai bună interpretare R&B, iar în 2015, revista Billboard a desemnat-o drept cea mai bună artistă reggae. Totodată, Joss, a fost nominalizată la premiile Grammy de 5 ori.