mamaplus

Ionela Covali a devenit mămică pentru prima oară!

-
//
12.05.2021

Tânăra interpretă Ionela Covali și-a ținut în secret sarcina, însă în urmă cu doar o săptămână ne-a anunțat că urmează să aducă pe lume primul ei copilaș. Foarte emoționată, Ionela ne-a mărturisit atunci că sarcina a decurs fără complicații și a avut parte de emoții și senzații pe care nu le-a mai simțit niciodată.

Vestea că artista a născut a apărut chiar azi pe rețelele sociale, mămica ei anunțând că a devenit bunica unui băiețel perfect sănătos: ”Marele eveniment a avut loc aseară, 11.05.2021, la orele 20.00, când a venit pe lume un băiețel pe nume Damir! Nașterea a decurs foarte bine, mămica se simte perfect, toți suntem fericiți la superlativ! S-a născut un băiat de nota 10!”, a declarat Mirela Covali în exclusivitate pentru MamaPlus.md.

Ionela a publicat și prima imagine cu piciorușele băiețelului său nou-născut.

mamaplus

Într-un interviu recent pentru MamaPlus.md, Ionela Covali a menționat că deși în casa în care a copilărit ea s-au născut numai fete, acum a venit și rândul băieților, iar acest lucru nu are decât să le aducă foarte multă bucurie. Totuși, ea mizează mult pe ajutorul soacrei sale, care a crescut doi băieți înțelepți și educați.

Ionela Covali este căsătorită din vara anului 2019.