mamaplus

Interpreta Cezara, enervată la culme după ce copilul ei a fost lovit în plină viteză de o trotinetă electrică

-
//
13.09.2021

Băiatul în vârstă de 9 ani al cântăreței autohtone Cezara a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în după-amiaza zilei de ieri. O plimbare în parcul Valea Morilor s-a încheiat cu o vizită la Spitalul de Urgență după ce, un copil care se deplasa cu o trotinetă electrică la lovit în plin pe Cezar. Artista spune că incidentul s-a întâmplat în timp ce se plimbau pe aleea pietonilor. Copilul s-a ales cu o fractură de claviculă, dureri groaznice și o sperietură zdravănă.

În acest context dureros, Cezara a adresat un apel către autorități și părinții care le permit copiilor să se deplaseze cu trotinetele electrice prin mulțime, cu viteză excesivă:

”Copilul meu de durere nu se putea scula! Am așteptat ambulanța, ni s-a acordat primul ajutor, cu dureri enorme! Am ajuns la spital, radiograma cu dureri, până la urmă i s-a pus gips-dar cu dureri groaznice! Copilul meu nu se poate ridica, nu poate mânca normal,

Vreau să întreb părinții care cumpără trotinete electrice pentru copii - oare se merită? De ce Le permiteți acest lucru? Pe bune, un copil pe trotinetă cu viteză?!? Unde naibii vă sunt creierii dragi părinți?! Vreau să mă adresez autorităților- de ce permiteți copiilor să meargă pe trotineta Electrică?! De ce înainte de a procura această trotinetă nu li se dau ore speciale cum să se folosească de acest tip de transport, cel mai important lucru să cunoască regulile de circulație, viteză, etc…

Pe bune, oare considerați că un copil este gata să se urce pe o trotinetă electrică? Eu consider că nu ar fi cazul să li se permită să se urce pe trotineta electrică! Doar eu și copilul meu știm prin ce durere trece băiatul meu acum!”, se arată în mesajul interpretei pe care l-a publicat în această dimineață pe rețelele sociale.

mamaplus

Totodată, Cezara a menționat că părinții copilului care se deplasa cu viteză și-au cerut scuze: ”Ce folos că părinții copilului și copilul își cer scuze, oare aceste scuze cumva schimba situatia copilului meu?”

Cu părere de rău, astfel de cazuri se întâmplă frecvent în parcurile din capitală. În vara anului trecut, și fetița interpretei Irina Kovalsky a fost lovită în plin de un vitezoman aflat pe trotineta electrică în parcul Valea Morilor din capitală.