mamaplus

Irina Kovalsky: ”Fiica mea, rănită și stresată, după ce un bărbat pe trotinetă a lovit căruciorul în care se afla”

-
//
05.07.2020

Speriată și indignată, artista Irina Kovalsky a lansat un mesaj public în care îndeamnă autoritățile locale să interzică accesul ”vitezomanilor” pe biciclete și trotinete în parcul Valea Morilor din capitală. Mama a trei copii spune că familia sa a fost implicată într-un incident neplăcut în acest weekend, când un bărbat în stare de ebrietate a lovit din viteză căruciorul în care se afla Liza, fiica sa de 7 ani. Bărbatul circula pe o trotinetă electrică și spune că... nu știa cum să frâneze.

”Soțul meu a mers la plimbare cu copiii, iar din start în cărucior se afla mezina în vârstă de 7 luni, Anghelina. Cu doar câteva minute până la incident, soțul a luat-o în brațe, iar în cărucior s-a așezat fiica mai mare, Liza. Un vecin de-al nostru s-a oferit să o conducă. La un moment dat, soțul meu a auzit un zgomot și nici n-a apucat să înțeleagă bine ce era, că un bărbat pe o trotinetă electrică a lovit din viteză căruciorul în care se afla fiica mea. Noroc de vecinul nostru, care deși s-a ales cu multe vânătăi, a protejat-o pe Liza noastră. Chiar și așa, fetița sa ales cu multe răni pe genunchi, vânătăi, o sperietură zdravănă și mult stres!”, spune Irina Kovalsky.

Menționăm că bărbatul care se face vinovat de acest incident neplăcut era sub influența alcoolului, iar alături de el pe trotinetă, se afla fiica sa.

”Din câte am aflat de la alte mămici, astfel de cazuri se întâmplă foarte des. Bicicliștii circulă cu o viteză amețitoare, iar copilașii care se plimbă în parc ar putea nimeri sub roți în orice clipă. Consider că pistele pentru bicicliști nu ar trebui să fie prezente într-un loc public unde se plimbă zilnic zeci de copii care ar putea fi accidentați ”din greșeală” de acești vitezomani. În cazul nostru, Dumnezeu ne-a ferit de la o mare nenorocire. Vreau să le cer ajutor primarului capitalei și președintelui țării ca să fie interzisă circulația bicicletelor în parcul Valea Morilor, pentru că ele reprezintă un risc sporit pentru siguranța și viețile copiilor.”, a mai adăugat Irina.