mamaplus

Încălcări grave la o grădiniță din sectorul Ciocana. Copiii mănâncă alimente alterate!

-
//
05.08.2019

O fostă directoare a unei grădinițe din sectorul Ciocana a fost la Președinție astăzi și a povestit cu ce ar fi hrăniți copiii acolo. Ea a confirmat prin imagini că printre alimente s-ar găsi pește cu viermi, carne de curcan alterată și pâine cu mucegai.

mamaplus

”Cu două ore în urmă la Președinție a fost o doamnă, fosta directoare a grădiniței nr.149 din sectorul Ciocana, Chișinău. A fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe”, sunt datele prezentate astăzi într-un comunicat de presă lansat de Președinție.

Astfel, au fost convocați de urgență reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare. Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea, cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă.

”Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe vă fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate", se mai arată în comunicatul Președinției.

Sursa: protv.md