Horoscopul pentru 6 martie 2018

Horoscopul pentru 6 martie 2018

-
//
06.03.2018

Horoscopul pentru 6 martie 2018

BERBEC

Se întrevede o zi destul de agitată, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care va pot fi de mare ajutor pe plan profesional, în special în activități care necesită inspirație și creativitate. În plan relațional, este o zi bună pentru rezolvarea controverselor sau a eventualelor conflicte, pentru reconcilieri etc. 

TAUR

Aveți ocazia să faceți îmbunătățiri importante în locuința și, mai ales, în relația cu partenerul de viață. Sunt favorizate și relațiile cu partenerii de afaceri. În partea a două a zilei este posibil să faceți cunoștință cu o persoană importantă în domeniul dumneavoastră de activitate. Eastrolog.ro va recomanda să nu luați decizii importante în plan financiar și să țineți cont de sfaturile partenerului de viață. 

GEMENI

Este un moment bun pentru a luă decizii privind investițiile, fiindcă parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolvă probleme financiare delicate, bazându-va pe intuiție. În partea a două a zilei sunt șanse să va simțiți excelent la o întrunire cu persoane apropiate. Este o zi bună pentru a lămuri diverse neînțelegeri. Mare grijă la segmentul profesional. Colegii nu vă mai susțin ca odinioară!

RAC

Se pare că ați parcurs o perioadă destul de dificilă pe plan sentimental și în relațiile sociale, dar astăzi ar trebui să simțiți o schimbare în bine, cel puțin în relația cu persoană iubită. La locul de muncă sau în afaceri, aveți ocazia să va afirmați dovedind că ideile și inițiativele dumneavoastră sunt foarte bune. Intuiția și creativitatea va pot ajută să faceți schimbări de ordin estetic la locul de muncă sau în cămin. 

LEU

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți o călătorie în interesul familiei.  
Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării cu colegii de muncă sau cu parteneri de afaceri. Cu toate dificultățile pe care le întâmpinați, aveți șanse să duceți la bun sfârșit o lucrare importantă, în care ați investit mult timp. Va sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă. 

FECIOARĂ

Astăzi aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară mai veche. Este o zi favorabilă afacerilor și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.  De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupă de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Cu toate acestea, este o zi de marți neprietenoasă la capitolul sănătate. Mare atenție la afecțiuni mai vechi care se pot acutiza!

BALANȚĂ

În prima parte a zilei este posibil să faceți cunoștință cu o persoană importantă, care va contribui la reușită unei afaceri. Sunt șanse că muncă depusă în ultima perioadă să înceapă să dea rezultate și să contribuie la îmbunătățirea relațiilor cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Eastrolog.ro va recomanda să acordați mai multă atenție membrilor mai tineri ai familiei. 

SCORPION

S-ar putea ivi ocazia să faceți o călătorie de plăcere împreună cu prietenii. Aveți nevoie să va relaxați și să va încărcați bateriile. Puteți să va bazați pe intuiție pentru a luă o inițiativă în privință relațiilor cu partenerul de viață. Va recomandăm să țineți cont de faptul că astăzi simțul practic este diminuat. 

SĂGETĂTOR

Aveti idei bune, care merita sa fie puse in practica. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti perseverent si sa acceptati ajutorul celor din jur. In plan sentimental, contextul astral al zilei favorizeaza detensionarea relatiei cu persoana iubita si, daca este cazul, chiar o impacare. Este o zi propice pentru a face imbunatatiri in camin: zugravit, refacerea decoratiunilor, rearanjarea mobilei etc.

VĂRSĂTOR

Aveți capacitatea să va adaptați cu ușurință unor situații noi și să luați rapid decizii inspirate. Va puteți ocupă de probleme dificile, la locul de muncă sau acasă. Astăzi sunt favorizate activitățile creative, mai ales în ceea ce privește mediul și metodele de lucru. Aveți grijă la partenerul vostru, care se simte neglijat.

PEȘTI

Aveți ocazia să va dovediți talentul și creativitatea și puteți să va bazați pe intuiție.  
Ar fi bine să petreceți după-amiază alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie. Nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respectă! 

Sursa: noi.md