Horoscopul pentru 15 februarie 2018

Horoscopul pentru 15 februarie 2018

-
//
15.02.2018

Horoscopul pentru 15 februarie 2018

BERBEC

Apare o schimbare de directie complet neasteptata in planurile tale si, desi pe moment te cam deruteaza, dupa ce iti vei recapata orientarea in spatiu, vei descoperi cat de bine suna acest sens nou. E un noroc chior, profita de el, pentru ca s-ar putea sa nu se mai iveasca altul prea curand, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici aceasta ocazie rarisima. Succesul depinde enorm de cateva aspecte ce tin absolut de sansa: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neasteptat.

TAUR

Singurul instrument eficient in orice situatie este munca, deci apuca-te serios de treaba fara a spera vreun noroc picat din senin… ca nu vine, cel putin nu azi! Concentreaza-te la ce ai de facut pentru ca vei face pasi mari spre rezultatele visate si vei fi foarte mandru de tine. Ai mereu ceva de invatat din tot ceea ce traiesti, dar stii foarte bine ca nimic nu se ridica de la sine, fara a pune efectiv umarul. Mult mai durabile si mai solide sunt roadele unei activitati la care ti-ai adus contributia cu efort sustinut decat daca ti s-ar oferi gratis, pe tava!

GEMENI

Ai muncit enorm ca sa ajungi cel care esti acum si ar trebui sa fii multumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns intr-un punct in care deja se vede tot ce ai realizat si ai construit, pentru ca nivelul atins te satisface si iti da motive sa fii mandru de tine. Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o lupta grea si de durata atat de tine insuti, cat si cu lumea din jur, dar iata ca ai ajuns la bilant si ai cu ce te lauda! Munca ta e recompensata pe merit, esti apreciat sincer pentru cel care esti acum, deci ai motive sa te iubesti si tu pe tine insuti mai mult!

RAC

Ai mari rezerve sa pleci azi la drum, de parca ar fi o calatorie impotriva vointei tale. Ai dori sa fii in cu totul alt loc, ocupandu-te de altceva, dar daca e o obligatie, vei accepta cu jumatate de gura, de parca ai presimti ca la capat nu te asteapta ceea ce ti s-a promis. Daca ai putea amana deplasarile pe altadata, ai fi foarte multumit, pentru ca daca pleci cu o atitudine ostila si negativa ca cea care iti da azi tarcoale, practic vei atrage chiar tu in calea ta o serie de incidente neplacute care iti vor confirma presimtirile.

LEU

Ai chiar in mana ta cel mai eficient instrument de a-ti croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel putin acum, te poti bucura in cantitati considerabile. Cat timp reusesti sa te mentii pe aceeasi panta ascendenta, crezand cu tarie in reusita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan si vei ajunge acolo unde iti doresti fara nicio piedica. Gandirea pozitiva naste o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari, astfel incat sa treci la etapa urmatoare mult mai simplu. Spune-ti ca orice se poate cat timp vrei acel lucru, si va deveni mai usor decat crezi!

FECIOARĂ

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

BALANȚĂ

Ai mare grija la informatiile pe care le primesti azi, pentru ca unele din ele ascund multe piste false! Sub aparente prietenesti, cineva iti da un sfat care te convinge la inceput, dar dupa ce ii vei da curs, vei incepe sa-i descoperi si laturile mincinoase. Nu te baza pe o singura sursa de informatie, pentru ca cel care spune multe si marunte ori e prost informat, ori e rau intentionat, si iti ofera solutii care nu duc acolo unde vrei, ci te pot face sa ratacesti pe cai laturalnice. Cunoaste-i mai bine adevarata fata inainte de a te increde in el!

SCORPION

Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfect, ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti. Le ai si tu pe ale tale, fara indoiala, dar azi faci complet abstractie de motivele de suparare de pana mai ieri.

SĂGETĂTOR

Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.

CAPRICORN

Esti cam obosit, parca impovarat de niste emotii care nu te reprezinta, dar acum te copleseste o stare psihica apasatoare. se vede ca s-au acumulat multe pe umerii tai si nu prea ai chef de nimic care sa te epuizeze odata in plus, de aceea ai prefera si pentru azi o mica vacanta, o ora mai mult de somn sau mai mult timp petrecut impreuna cu cei dragi. De fapt, nici dragostea sau viata de familie nu merge mai usor, pentru ca si aici se resimt unele tensiuni care lasa urme in modul de a relationa cu acestia.

VĂRSĂTOR

Este un moment dificil, cand esti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Muncesti mult, te obosesti peste masura, incat te prind zorii gandindu-te la problemele nerezolvate. Esti coplesit de griji si stres si ti-ar trebui o detensionare, altfel risti o imbolnavire. Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de grave pe cat par. Fii preocupat pe problemele aparute, dar nu si obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai usor, cu siguranta lucrurile nu sunt asa de negre pe cat crezi acum si daca reusesti macar o zi sa te detasezi, vei vedea ca te-ai agitat degeaba.

PEȘTI

Nostalgiile te napadesc mai mult ca oricand, poate si pentru ca apropierea primaverii te face mult mai sensibil decat esti de obicei. Iti aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut si simti nevoia sa readuci la lumina ceea ce conta candva pentru sufletul tau. Ca revezi persoane dragi din copilarie, ca treci prin locuri de care te leaga amintiri puternice sau ca ai sansa de a retrai o emotie de odinioara, trecutul revine in actualitate cu un episod de o incarcatura emotionala maxima ce te face sa-ti recunosti slabiciunile.

Sursa: noi.md