Sunt unele zodii – scorpion, balanță – despre care se știe că la un moment dat în viață își vor trăda partenerii. E scris “în stele”, cum s-ar spune. Dar sunt și alte zodii care nu ar face acest lucru pentru nimic în lume. Uite cine sunt cei mai fideli nativi ai horoscopului!

Top 6 cele mai fidele zodii

Taurii

Taurii au niște principii foarte concrete, în funcție de care își ghidează viața. Nu și-ar înșela niciodată partenerii, nici măcar din răzbunare. Eleganți și politicoși, taurii țin mult la onoarea lor.

Racii

Sunt atât de atașați de jumătatea lor, încât niciodată nu ar înșela. Pentru ei confortul unei relații stabile contează mai mult decât orice, iar dacă simt că ceva nu mai merge în relație, preferă să își vadă singuri de drumul lor în viață.

Fecioarele

Chiar dacă sunt mai tot timpul cu capul în nori, fecioarele sunt cu picioarele pe pământ și se numără printre cele mai fidele zodii. Atunci când intră într-o relație o fac tocmai pentru că își adoră partenerii, așa că nu ar fi niciodată în stare să îi trădeze.

Săgetătorii

Sunt calzi și emotivi și își iubesc partenerii sincer, așa că nu i-ar trăda niciodată. În plus, farmecul lor este atât de mare, încât nici partenerii lor nu îi trădează.

Capricornii

Sunt foarte încăpățânați și, de multe ori, tocmai din această cauză, stau în relații în care nu se simt bine tocmai pentru că nu îndrăznesc să pună capăt relației ori să își trădeze partenerul. Fidelitatea este, pentru ei, ceva sfânt.

Peștii

Chiar dacă pot fi persoane complicate, peștii sunt sinceri și spun adevărul direct în față. Ei nu trădează din principiu, preferând să analizeze riscurile și apoi să ia o decizie înțeleaptă – dacă vor continua sau nu relația.

Sursa: unica.ro