mamaplus

Horoscopul săptămânii 25-31 ianuarie 2021: Săgetătorii au noroc în toate

0
//
25.01.2021

Chiar dacă astrele ne prezic o săptămână stresantă la locul de muncă pentru majoritatea zodiilor, ar fi bine să ne înarmăm cu multă răbdare și să ne bucurăm din plin de clipele petrecute alături de familie. Mai multe detalii află în continuare.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte bună în plan profesional. Nativii pot realiza ceva măreț în cariera lor, iar cei care au colaborări pot avansa și-și pot atinge obiectivele legate de carieră. În plan sentimental sunt aspecte favorabile vieții de cuplu. Se poate reaprinde pasiunea între parteneri. Există și posibilitatea ca relațiile aflate la început să se încheie, însă nu va fi cu durere, ci cu detașare.

TAUR: Este important să evite conflictele cu autoritățile din viața lor, mai ales că Luna Plină le poate aduce niște tensiuni în familie. Sunt de evitat deciziile importante legate de carieră. În plan sentimental, conjuncția Venus-Pluto este aducătoare de noi speranțe în cuplu. Se poate îmbunătăți relația cu partenerul, pot avea parte de conștientizări importante privind viața în doi. Cei singuri pot atrage mai ușor partenerul dorit.

GEMENI: Mulți nativi vor fi dornici să mai învețe ceva nou, să obțină o diplomă, iar alții pot primi oferte din străinătate. Vor fi Gemeni care primesc oportunitatea de a se folosi de un atestat avut. Din punct de vedere financiar se pot rezolva situații cu credite, se pot încheia datorii, se pot obține împrumuturi sau partenerul de viață poate veni cu un sprijin considerabil. De altfel, relațional este un moment bun să se depășească toate neînțelegerile avute și să se apropie de persoana iubită.

RAC: Cei născuți în zodia Rac trebuie să fie mai atenți la bani, mai ales la banii pe care-i dețin împreună cu alții și să nu se grăbească în asocieri riscante. Nu este momentul investițiilor, cheltuielilor, ci din contră este un moment bun să se pună capăt unor desfrâuri financiare. În perioada de retrogradare a lui Mercur este nevoie de mai multă grijă acordată sănătății și chiar căutarea unor remedii în acest sens. Sentimental este o perioadă de reconecatre la partener, de pasiune și profunzime în cuplu.

LEU: Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite conflictele cu superiorii și să nu lase stresul profesional să le strice unele colaborări avute. Din această zonă pot veni oportunități și noi contracte. Pe de altă parte, partenerul de viață poate veni cu oferte mai greu de refuzat, poate chiar legate de o mutare. Cei singuri pot avea ocazia să cunoască pe cineva care să le cucerească simțurile și să-i atragă într-un mod deosebit.

FECIOARĂ: Nativii pot ierta pe cineva, pot da o nouă șansă sau pot înțelege profunzimea unor sentimente pe care le au, de fapt. Este o perioadă de regenerare emoțională, de reînnoire a vieții sentimentale. Din punct de vedere profesional pot apărea noi oportunități, noi ocazii ca nativii să facă schimbări. Pot fi nativi care-și schimbă locul de muncă acum. Mai multă atenție la sănătate.

BALANȚĂ: Este o perioadă bună să se ocupe de starea emoțională, să vindece trecutul, să ierte și să-și accepte copilăria cu bunele și relele trăite. Luna Plină poate aduce încheierea unei relații de prietenie care nu-i mai reprezintă pe nativi. S-ar putea ca și proiectele profesionale să sufere unele modificări, de aceea este bine ca nativii să se bazeze mai mult pe puterile lor și nu pe ale altora.

SCORPION: Perioadă foarte bună pentru negocieri și noi colaborări. De asemenea, și în cuplu se va îmbunătăți situația și puteți ajunge să vă conectați din nou la sufletul persoanei iubite. Luna Plină va aduce încheierea unei etape profesionale, în unele cazuri chiar schimbarea unui loc de muncă sau a direcției în carieră, mai ales în cazul nativilor care nu avea timp să se ocupe de familie din cauza jobului.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o săptămână foarte bună, energică, în care nici problemele de la locul de muncă nu pot să-i tragă înapoi. Pot avea parte de oportunități venite pe calea comunicării, de mesaje importante, de declarații care să le bucure inima. În alte cazuri este posibil ca unii nativi să obțină o diplomă sau să pună în practică o diplomă obținută. Din punct de vedere financiar este o perioadă bună pentru a face o investiție care să aducă profit.

CAPRICORN: Pot veni noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor și în unele cazuri chiar talentele nativilor vor fi cele care aduc un ban în plus. Mulți nativi au ocazia unei regenerări emoționale și sentimentale, ocazia de a trece peste ceva ce-și doresc să uite, ocazia de a se vindeca. Pe de altă parte, nativii se bucură de sex-appeal și magnetism și pot cuceri mai ușor. O relație intimă se poate încheia dacă nu mai este productivă, dacă nu mai aduce bucurie și nu-i mai reprezintă.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână bună în plan personal, cu noi oportunități de evoluție, multă bucurie și mult entuziasm în viața nativilor care își pot face planuri mai curajoase, se pot implica în noi proiecte. Totodată, detașarea de trecut va fi o altă temă pe care nativii sunt susținuți astrologic să o abordeze și mulți se pot vindeca acum de toate traumele trăite.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au nevoie de mai multă atenție la sănătate. Nativii trebuie să fie mai atenți la tendința de a se suprasolicita psihic și nervos, mai ales că stresul este foarte mare în această perioadă. Munca prea multă poate aduce epuizare și chiar agravarea unor probleme de sănătate mai vechi sau cronice. În plan sentimental este posibil să fie atrași de o persoană din anturaj. Se întrevăd împăcări cu prietenii. Nativii pot ierta mai ușor acum pe cei care le-au greșit.