În acest an, la unii nativi va veni barza. Potrivit zodiacului chinezesc, în anul 2018 cei mai feritili sunt Peștii, Vărsătorii și Taurii.

Cele mai fertile zodii din 2018

Pești

Nativii Pești intră într-o fază foarte importantă din viața lor în anul 2018, an în care cele mai mari dorințe și ambiții se împlinesc.

Planetele îi vor ajuta pe nativii Pești în 2018 să facă schimbări radicale în viața lor.

Peștii se află printre cele mai fertile zodii în 2018 și astfel, cu ajutorul planetelor care lucreaza în favoarea lor, își vor împlini visul de a deveni părinți în 2018.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, anul acesta Venus va fi poziționat favorabil, aducând în viața acestor nativi iubire, o viață socială activă și satisfacții în plan familial.

Și Vărsătorii se află printre cele mai fertile zodii în 2018 și cu influența planetei Venus, vor deveni părinți în 2018.

Taur

Anul 2018 va aduce pentru nativii Taur pace, libertate și un climat bazat pe relaxare datorită tranziției lui Pluto prin casa Capricornului.

Pentru nativii care deja se află într-o relație, anul 2018 aduce întărirea relației, pentru a rezista tuturor testelor.

Aflați în top cele mai fertile zodii în 2018, și șansele nativilor Taur de a deveni părinți în 2018 sunt foarte mari, iar „moștenitorii” vor fi întâmpinați cu bucurie nemărginită în familia nativilor Taur.

Sursa: baby.unica.ro