mamaplus

Gloria Gorceag așteaptă al doilea copil: „Adun kilogramele și cresc ca o pâine caldă”

-
//
10.03.2021

Interpreta și prezentatoarea TV Gloria Gorceag și-a surprins admiratorii astăzi cu o noutate cât se poate de frumoasă. Ea este însărcinată cu al doilea copil și abia așteaptă să-i facă cunoștință fiului său Leo cu frățiorul sau surioara mai mică. Contactată de MamaPlus.md, Gloria ne-a spus că se află în săptămâna 24 de sarcină și se bucură din plin de această perioadă frumoasă și unică.

”Mă simt bine, iar cel mai complicat lucru este că obosesc tare repede. Dacă la prima sarcină eram mai relaxată și nu îmi făceam prea multe griji, acum îl am și pe Leo, care are nevoie de toată atenția mea. Între timp, adun kilogramele și cresc ca o pâinică caldă. Eu nu am mari probleme cu greutarea în afara sarcinii, însă acum le adun, chiar dacă mănânc așa cum mâncam și înainte. Un alt lucru îmbucurător este că la a doua sarcină medicul mi-a permis să beau cafea, pe când prima oară era interzis categoric.”, mărturisește Gloria.

Tot ea ne-a mai spus că urmează să nască în luna iunie. A doua sarcină a venit ca o adevărată binecuvântare pentru întreaga familie.

”Ne-am dorit mult încă un copil. Eu nu știu cum se fac copiii surpriză, la noi sunt planificați. Nu s-a lăsat așteptată vestea, doar că nu am sărit să anunțăm rudele și am mai zăbovit un pic. Am făcut anunțul abia pe 21 noiembrie, de ziua mea. Am putut ține secretul și pentru că burtica nu a fost tare proeminentă. Dacă la prima sarcină creștea foarte repede, acum nu s-a observat.”, a mai adăugat tânăra mămică.

Menționăm că Gloria este căsătorită cu compozitorul Vitalie Catană. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de doi ani și șapte luni.

mamaplus