mamaplus

Global Store deschide al 3-lea magazin în Chișinău și oferă 3 zile de reduceri

-
//
24.09.2020

Global Store, magazinul pentru casa și familia ta, inaugurează cel de-al 3-lea magazin în Chișinău pe 26 septembrie 2020, în sectorul Buiucani. Aflat pe strada Nicolae Costin, 54, noul magazin are o suprafață totală de 400 m. Cu o echipă de 10 angajați, magazinul pune la dispoziția clienților o gamă de 30.000 de articole din 15 categorii de produse care cu siguranță te vor inspira și vor fi utile pentru casa și familia ta.

mamaplus

„Finalul lunii septembrie va constitui o nouă provocare frumoasă pentru noi. Ne bucurăm că, în ciuda faptului că a fost un an plin de incertitudini, am reușit să ne atingem obiectivul de a deschide un nou magazin. Sectorul Buiucani are un potențial foarte mare și e în continuă dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate, de aceea ne-am dorit să fim prezenți și în această zonă!

Fiecare magazin nou este pentru noi un motiv de bucurie, de aceea sărbătorim deschiderea cum știm mai bine: printr-o mulțime de oferte și 15% reducere la tot, cu excepția produselor deja reduse, plus surprize din partea casei: tombolă, carduri de fidelitate, cadouri speciale pentru clienți în ziua deschiderii.

Având în vedere perioada prin care trecem, nu vom organiza o petrecere de inaugurare cu mult fast, dar vom păstra ceea ce definește compania noastră încă de la început: asortiment vast de produse pentru casă și familie, prețuri bune și oferte excelente. Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea infecțiilor și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în incinta magazinului”, spune Natalia Neagu, șef departamentul marketing Global Store.

Global Store vă așteaptă începând cu sâmbătă, 26 septembrie, ora 11.00, la deschiderea celui mai nou magazin Global Store  din sectorul Buiucani. Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul de pe str. Nicolae Costin, 54, în perioada 26 - 28 septembrie 2020. Magazinul Global Store va activa zilnic între orele 09.00 – 21.00.

mamaplus

Global Store

Global Store  este unul dintre cei mai mari angrosiști și retaileri specializat pe produse de larg consum pentru casă și familie, cu o istorie de peste 15 ani pe piața angro și un an pe piața de retail. Astfel, în calitate de importator și retailer, este un furnizor de top în produse de textile pentru casă, decor, veselă, dar și cele tematice - Crăciun, Paște, totul pentru școală.

Compania deține 2 magazine retail în Chișinău, pe str. Miorița, 1 și, respectiv, pe str. Calea Orheiului, 28/1 + magazinul online www.globalstoremd.com, are o rețea de parteneri angro dezvoltată - 1350 de parteneri, deține un depozit propriu cu o suprafață de 7200 m 2, 14 camioane și importă produse din 9 țări - Ucraina, România, Polonia, Turcia, Bulgaria, China, Uzbekistan, Germania și Italia.

În prezent, la Global Store activează peste 200 de angajați.