mamaplus

FinComBank desfășoară campania „Donează un ghiozdan norocos” al 3-lea an consecutiv

-
//
01.09.2021

Deja a devenit o tradiție: cu mare drag, la începutul fiecărui an școlar, FinComBank vine în vizită la familii nevoiașe și social vulnerabile din diferite regiuni ale țării, care într-adevăr au nevoie de sprijin. Al 3-lea an consecutiv, FinComBank desfășoară сampania de сaritate „Donează un ghiozdan norocos”, în cadrul căreia încercăm să oferim elevilor un nou motiv pentru a zâmbi și a crede în propriile puteri și într-un viitor prosper.

Și de această dată, FinComBank a pregătit ghiozdane frumoase, pline cu rechizite școlare colorate pentru copiii din or. Ungheni, or. Nisporeni, s. Valea Mare, s. Vulpești, s. Rezina, s. Buzdiganii de Jos, s. Vărzărești, s. Pânzăreni și s. Manoilești.

Setea de cunoaștere și educația aleasă a copiilor începe de la lucruri simple, cum ar fi buna dispoziție, condiționată de rechizite personalizate, alese pentru ei cu drag și puse într-un ghiozdan frumos. Aproape 50 de copii pot pleca la școală fără griji, iar anul școlar va începe cu bine, deoarece au primit în dar câte un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare: caiete, pixuri, creioane, carioci, acuarelă, penare și multe altele.

Am avut onoarea să vedem fericirea în ochii acestor copii și sperăm că entuziasmul va persista pe parcursul întregului an școlar, iar cadourile primite în dar îi vor ajuta să obțină reușite marcante la școală.

FinComBank se implică activ în proiecte sociale, culturale și de caritate, pentru că credem într-o societate progresivă și în potențialul țării noastre. Dorim să creștem o generație de oameni iubitori, curați la suflet și inteligenți. Datorită campaniei marca FinComBank, elevii din familiile vulnerabile vor avea un început de an școlar călduros și vor putea veni la lecții echipați, cu ghiozdanul plin de rechizite colorate.

FinComBank - într-un pas prin viaţă!