7 motive să participi la Triathlon Triumph by Multisport 2018

7 motive să participi la Triathlon Triumph by Multisport 2018

-
//
15.06.2018

La 17 iunie 2018, în parcul Valea Morilor din capitală va avea loc al doilea Campionat Național de Triatlon în aer liber - Triathlon Triumph by Multisport 2018. Mulți sportivi au început deja să se pregătească activ de competiție. Ai și tu ocazia să participi la competiția de triatlon.

7 motive să participi la Triathlon Triumph by Multisport 2018

De ce ai face-o? Iată 7 motive care îți răspund la întrebare:

1. Vei avea ocazia nu doar să urmărești evenimentele sportive din țară, ci și să participi la una dintre competițiile majore, să ai parte de niște emoții de neuitat și să simți adevăratul gust al adrenalinei.

2. E un început excelent pentru începători și amatori, fiindcă triatlonul este un sport complex, cu activități fizice normale pentru om. Posibil, vei descoperi o nouă disciplină sportivă, la care vei avea rezultate mai bune în viitor.

3. Ai șansa să devii învingător, chiar dacă ești novice. Organizatorii cupei au pregătit distanțe și pentru începători. Poți începe să cunoști lumea triatlonului cu distanța Super Sprint, care constă din proba de înot (400 m), ciclism (10 km) și alergare (2,5 km). Dacă ești pregătit de distanțe mai complicate, încearcă-ți forțele la distanța Olimpică și Relay Olympic.

4. Vei fi printre cei mai rapizi și rezistenți oameni din țară. Vei deveni un motiv de mândrie pentru întreaga familie și prieteni, care pot veni să te susțină.

5. Vei primi pachetul de start, care include cadouri valoroase. Fiecare dintre participanți va primi un rucsac, un tricou, o căciuliță de înot, un număr de participare, o brățară cu cip activ și un certificat de triatlonist pentru ziua concursului. Costul certificatului (50 lei) e acoperit de organizația Sporter.

6. Dacă vei depăși distanța selectată în timpul stabilit, vei primi o medalie comemorativă de finișer. Iar dacă vei fi printre primii finaliști, vei avea parte de premii, cupe și cadouri oferite de partenerii evenimentului.

7. Cu siguranță, participând la cupa Triathlon Triumph by Multisport 2018, vei cunoaște mulți oameni interesanți și persoane cu același spirit.

7 motive să participi la Triathlon Triumph by Multisport 2018

Oricine poate veni la campionat. Îți poți invita prietenii și familia, ca să petreceți o zi de neuitat în parcul Valea Morilor.

Cupa de triatlon în aer liber Triathlon Triumph by Multisport 2018 este organizată de către organizația sportivă publică Sporter în colaborare cu Federația de Triathlon din Republica Moldova. Prima ediție Triathlon Triumph a avut loc la 25 iunie 2017. Atunci la campionat au participat 150 de persoane.

Sursa: sporter.md