mamaplus

Engleză offline și online la Top English School of Today! Avantajul principal - metoda comunicativă

-
//
29.09.2020

Doriți să învățați engleza, dar, încă din liceu, sunteți intimidați de regulile complexe și de cuvintele tocite, care vă zboară imediat din cap? Nu vă faceți griji, la Top English School of Today totul este diferit. Gata cu explicațiile și cuvintele plictisitoare! Numai comunicare live cu vorbitori nativi. Lecțiile se desfășoară conform metodei comunicative, a cărei sarcină principală este să uitați de bariera lingvistică și să vă îndrăgostiți de engleză.

Practică, practică și încă o dată practică! Aproximativ 70% din lecție este dedicată practicării vorbirii pe diferite teme. Elevul începe să vorbească engleza încă de la prima lecție. Chiar și cei care învață o limbă de la zero, la prima oră stăpânesc câteva zeci de fraze. Acest lucru vă permite să vă obișnuiți rapid cu vorbirea, anticipează apariția și elimină bariera lingvistică.

Cursurile sunt potrivite pentru cei care:

Vor să vorbească corect (acuratețe):

Abilitatea de a vorbi corect este principala abilitate unde tehnicile comunicative își lasă amprenta pentru a o îmbunătăți. Elevii sunt învățați nu numai să discute diferite teme, ci și să monitorizeze corectitudinea vorbirii. Nu este un secret faptul că bariera lingvistică se dezvoltă adesea din motivul că unei persoane îi este frică să greșească într-o conversație. Tehnica ajută la eliminarea barierelor lingvistice și psihologice în mod direct: nu veți mai avea frica de a vorbi engleză.

Vor să vorbească fluent:

Cu cât vorbiți engleza mai des, cu atât învățați mai repede să vă formulați gândurile. La aceste lecții anume elevii sunt cei care vorbesc în cea mai mare parte și nu profesorul. Cel din urmă construiește un dialog cu tine în așa fel încât să vă fie interesant să răspundeți la întrebările lui folosind la maximum cunoștințele pe care le-ați dobândit. Sunteți ghidați spre o vorbire coerentă, cu multe îmbinări de cuvinte și clișee, care vă permit doar să vorbiți fluent.

Vor să învețe nu numai să audă, ci și să înțeleagă engleza:

În timpul unei conversații profesorul vă oferă posibilitatea de a asculta cât de autenticl sună vorbirea coerentă, vă veți obișnui cu melodia acestei limbi și treptat va deveni mai ușor să o înțelegeți la auz. La ore veți asculta și analiza materiale audio și video împreună cu profesorul. De obicei, aceste materiale servesc ca bază pentru discuții.

mamaplus

Vor să învețe gramatică și vocabular nou pentru comunicare, nu pentru bifă:

Dacă aveți încă frică de „ gramatică”, atunci este timpul să uitați de ea. Metoda comunicativă presupune un principiu foarte corect și simplu pentru studierea construcțiilor gramaticale - nimeni nu le tocește. Vi se explică regulile și începeți să le aplicați în practică. Același lucru se întîmplă și cu cuvintele noi: fără învățare pe de rost, doar cu aplicarea repetată în practică. Amintiți-vă cum copiii învață o limbă: vorbesc mai întâi și, în procesul de comunicare, adulții le explică cum să vorbească corect. Abordarea comunicativă a predării gramaticii unei limbi străine funcționează în același mod: discutați un subiect care vă interesează și întrebuințați vocabularul în conversație.

Vor să învețe cum să citească textele autentice în engleză:

Acum nu trebuie să așteptați ca o carte sau un film să fie tradus în limba dvs. Adesea, la traducere, sensul, glumele și frazele subtile se pierd. Ca să nu mai vorbim de faptul că este posibil să nu existe pur și simplu o traducere. După finalizarea instruirii conform metodei respective, va fi ușor să citiți cărți - vocabularul și diversele expresii vă vor fi cunoscute. Mai mult, din textele educaționale veți învăța clișee importante ale vorbirii, pe care le veți utiliza ulterior atât în ​​comunicare, cât și în scris. Tehnica comunicativă ajută, de asemenea, să scrieți corect și coerent.

Vor să îmbunătățească pronunția:

Doriți să scapați de accent? Veți reuși numai cu ajutorul profesorii de aici. În timpul lecției, veți vorbi mult și veți începe treptat să pronunțați sunete din ce în ce mai exact până când veți obține sunetul corect. În plus, lecțiile pot include diverse exerciții pentru a practica anumite sunete, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți pronunția mai repede.

Nu vor să se plictisească în clasă:

La cursurile desfășurate conform metodei comunicative nu este loc de plictiseală. Manualele moderne oferă o varietate de subiecte de studiu care vor fi cu siguranță utile la o conversație și vor fi interesante.

Utilizarea diverselor materiale de suport vă va ajuta să vă diversificați activitățile și să vă consolidați cunoștințele.

Tehnica comunicativă de astăzi este fără îndoială cel mai eficient mod de a învăța limba engleză și este binevenită pentru absolut toată lumea.

Pentru a încerca eficiența abordării acestei metodici, vă sugerăm să vă înscrieți la cursurile offline sau online:

+ (373) 79994481;

+ (373) 22-815-156;

+ (373) 22-815-157.

Noi oferim o varietate de cursuri începând cu engleza generală pentru adulţi şi copii şi finisînd cu engleza de afaceri. 

Adresa: Republica Moldova, mun. Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni 45
Telefon: (+373 22) 815 157, 815 155
Email: test@topenglish.md
Sait
Facebook