mamaplus

Top English School of Today

Top English School of Today (TEST)  -  este o şcoală de studiere a limbii engleze, în care cei care urmează cursurile, au posibilitatea să o facă într-o atmosferă degajată şi dinamică. În intenţia de a răspunde tuturor aşteptărilor studenţilor noştri, noi le oferim profesori fideli meseriei, resurse educaţionale de excepţie şi o gamă variată de cursuri. Noi garantăm studenţilor noştri studii de calitate înaltă într-o atmosferă agreabilă şi prietenoasă.

Adresa: Republica Moldova, mun. Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni 45
Telefon: (+373 22) 815 157, 815 155
Email: test@topenglish.md
Sait
Facebook

mamaplus

DE CE TEST?

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră constă în formarea de abilităţi lingvistice ce permit realizarea scopurilor  Dumneavoastră.

ABORDARE INDIVIDUALĂ

Înainte de începerea activităţii didactice vă propunem un test pentru stabilirea nivelului Dumneavoastră de cunoştinţe. Aceasta ne permite să repartizăm studenţii în grupuri cît mai omogene şi să asigurăm obţinerea succeselor ulterioare. Pe întreaga durată a cursului de limbă engleză noi vom fi alături prin susţinere şi consiliere.

METODELE NOASTRE

Metodele noastre oferă posibilitatea de a studia într-o manieră lejeră şi distractivă. Toate activităţile se desfăşoara în limba engleză, ceea ce favorizează studierea mai efecientă a limbii.

VARIETATEA PROGRAMELOR DE STUDIU

Noi oferim o varietate de cursuri începând cu engleza generală pentru adulţi şi copii şi finisînd cu engleza de afaceri. Oricare ar fi nivelul sau cerinţele Dumneavoastră, noi vom găsi varianta corespunzătoare cererii.

CADRELE DIDACTICE

Profesorii noştri sunt toţi licenţiaţi şi calificaţi în predarea limbii engleze. Ei, avînd o bogată experienţă în domeniu şi calităţi extraordinare în monitorizarea lecţiilor, sunt orientaţi către o abordare individuală a fiecărui student din grup.

FACILITĂŢI

Centrul nostru de limbă engleză este echipat cu cele mai moderne tehnologii şi materiale didactice. Aici veţi găsi confortul necesar pentru a vă putea dedica în totalitate studiului.

AMPLASAMENTUL

Centrul nostru de limbă engleză este amplasat în centrul Chişinăului, cu acces liber a transportului din orice sector a oraşului.