mamaplus

Emily Ratajkowski arată incredibil la 5 săptămâni după ce a născut! (FOTO)

-
//
15.04.2021

Modelul celebru pentru fotografiile nud pe care le-a făcut pe parcursul celor 9 luni de sarcină, Emily Ratajkowski, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în data de 8 martie. La 5 săptămâni după naștere, ea arată incredibil, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. Și totuși, ce a făcut Emily după ce a născut de a reușit să arate atât de bine?

Imaginile postate în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare a creat o tabără pro și contra ei. Modelul internațional este fit, sexy și nici nu pare că ar fi purtat o sarcină timp de nouă luni! A revenit la formele pe care le avea dinainte, are abdomenul plat și este HOT! Urmăritorii ei i-au comentat la postări și au rămas uimiți de cât de bine poate arăta, în condițiile în care a fost gravidă.

”Fată, cum poți să ai corpul ăsta, după naștere?”, ”Ce gene ai! Arăți bine!”, ”Un rând de aplauze, vă rog!”, ”Zeiță”, ”Nu ai născut în urmă cu o lună?”, ”Așa arată corpul după ce ai născut? Serios?”, ”Dacă așa arăți după ce ai născut…”, ”Nu-mi vine să cred că ai născut”, ”Eu nu cred că a și născut luna trecută”, ”Chiar și după ce ai născut, ești subțirică tare!”, sunt doar o parte din mesajele pe care Emily le-a primit la ultima postare de pe rețelele de socializare.

Ce nume poartă copilul modelului

Emily Ratajkowski a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar numele pe care îl va purta va fi Sylvester Apollo Bear, așa cum a scris și ea pe rețelele de socializare. Pe instagram, Emily a postat și prima imagine cu bebelușul, în urmă cu câteva zile, în timp ce îl alăptează, și a scris un mesaj care a fost citit de peste trei milioane de utilizatori. Imaginea a strâns mii de comentarii din partea internauților!

mamaplus
mamaplus