Digestie confortabilă - dispoziție impecabilă!

Digestie confortabilă - dispoziție impecabilă!

-
//
02.04.2015

Particularitățile sistemului digestiv al bebelușului.

În primii doi ani de viață, regimul alimentar al copilului este supus mai multor schimbări esențiale. La început, bebelușul se alimentează cu substanțele nutritive furnizate de placenta mamei, imediat după naștere – trece la laptele matern, iar la vîrsta de 6 luni face cunoștință cu alimente mult mai diversificate.

Digestie confortabilă - dispoziție impecabilă!

Astfel de modificări ale regimului alimentar pot fi însoțite de stări de consipație sau meteorism, datorate formării excesului de gaze. În cazul în care bebelușul prezintă semne de disconfort, specialistul vă va recomanda cum să le depășiți și vă va ajuta să alegeți un regim alimentar potrivit pentru dumneavoastră și bebeluș.

Cum putem contribui la dezvoltarea unui sistem digestiv sănătos?

Bacteriile benefice, ce se conțin în tractul intestinal, formează microflora intestinală sănătoasă și ajută la normalizarea digestiei.

Pentru a menține o microfloră intestinală sănătoasă a copilului după vîrsta de un an, este indicat să introducem în dieta acestuia produse cu prebiotice și lactobaterii prietenoase.

Prebioticele Prebio® - sînt fibre alimentare care nu sînt digerate în stomac și ajung în tractul intestinal, unde servesc drept hrană pentru lactobacteriile benefice și bifidobacterii, favorizînd dezvolarea acestora.

Lactobacteriile L.reuteri* - sînt un tip de lactobacterii ce se regăsesc în permanență în organismul uman. Acestea contribuie la normalizarea digestiei  și la formarea unei microflore intestinale  sănătoase , de asemenea au un efect pozitiv în caz de meteorism și constipație.  

Digestie confortabilă - dispoziție impecabilă!

Specialiștii companiei Nestle au creat laptele de creștere pentru copii Nestogen ® 3 și  Nestogen ® 4- unicele produse alimentare pentru copii* îmbogățite cu un complex de bacterii unice L.reuteri și prebiotice Prebio®, care contribuie la:

  • formarea unei microflore intestinale sănătoase
  • dezvoltarea armoniosă
  • reglarea scaunului

Datorită complexului de prebiotice Prebio® și a lactobacteriilor L.reuteri, laptele de creștere pentru copii Nestogen ® 3 și  Nestogen ® 4 corespunde  necesităților organismului în creștere al copilului și contribuie la formarea unei digestii confortabile.

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru copii este laptele matern. Continuaţi să alăptaţi bebeluşul cît mai mult posibil după introducerea alimentelor complementare în regimul acestuia. Laptele de creștere pentru copii Nestogen ® 3- de la 12 luni, laptele de creștere  Nestogen ® 4- de la 18 luni, nu sunt substituenți ai laptelui matern. Este necesară consultarea specialistului. Produs înregistrat. Proprietarul mărcii comerciale: Société des Produits Nestlé S. A.(Elveţia).

*În gama produselor Nestle. 

Digestie confortabilă - dispoziție impecabilă!

Material oferit de compania Nestlé.

Sursa: www.nestlebaby.ru