mamaplus

Detalii noi despre femeia care s-a aruncat cu doi copii de la etajul zece

-
//
04.05.2022

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. Însă medicii nu au putut să o salveze. Anchetatorii încearcă să afle ce a putut-o determina pe femeie, absolventă de psihologie, să facă așa ceva. Cazul tragic a avut loc la Timișoara.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Apelul la 112 a fost făcut dimineață, la ora 9 și 46 de minute. Cei care locuiesc în bloc anunțau echipele de salvare că în fața imobilului sunt prăbușiți o femeie cu doi copii. Femeia și băiețelul de 3 ani au murit pe loc, fetița de 6 ani după câteva zeci de minute.

Locatar: ”Eram aici la mașină, luam niște obiecte personale din mașină și a strigat o femeie la mine - sună la poliție că sunt trei oameni aici pe jos. N-am mai stat pe gânduri, am făcut zece pași de aici până în fața blocului, am văzut că oamenii nu se mișcă și am sunat la 112. Nu mai mișcau, erau inconștienți”.

Imediat au fost trimise în misiune două ambulanțe, o motocicletă SMURD și o autospecială de intervenție. Pentru femeie și băiețelul cel mic, de 3 ani, nu se mai putea face nimic.

Fetiței de 6 ani i s-a acordat ajutor de urgență la fața locului, dar după câteva zeci de minute s-a prăpădit și ea.

mamaplus

Ducea copiii la grădiniță, dar s-a întors din drum ca să se sinucidă

În scurt timp, anchetatorii au refăcut filmul teribil al dimineții. Femeia își luase cei doi copii să îi ducă la grădiniță. Inexplicabil, s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. A lăsat în mașină toate bunurile de valoare, apoi a convins o femeie să o lase să intre în bloc.

Bătrână: ”Zice îmi dați drumul că am uitat, cum se spune, cartela. Zic da, cum să nu, la ce etaj mergeți? Păi, sus. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf buf”.

De altfel, cei care locuiesc în bloc și-au dat seama imediat că nu e vorba despre o vecină de-a lor.

”Locatar: Eu cunosc cam toate familiile în bloc.
Reporter: Deci nu știți cine e doamna?
Locatar: Nu știu. Sus nu se poate că e închis, eu stau la etajul zece și eu am închis acolo să nu umble”.

mamaplus

Au depus actele să se recăsătorească

Locatar: ”M-a anunțat colega mea, să vin repede că afară e o femeie cu doi copii. Am luat o lumânare, am aprins că e creștinește. Nu îi cunoaștem nimeni, eu stau în blocul ăsta. Nimeni nu știe și nu sunt cunoscuți”.

Vecin: ”O cunosc destul de bine așa, chiar ieri mergea să ducă copiii la grădiniță. Incredibil! Era slăbită, se vedea că era necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă, când am văzut-o ieri”.

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă

Urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viața alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Femeia nu locuieşte în blocul cu 10 etaje de pe terasa căruia s-a aruncat alături de cei doi copii ai ei, ea s-a deplasat la această adresă cu o maşină

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în cazul incidentului de la Timişoara şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înțelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem şi în ce condiții s-a petrecut sinuciderea.