Cum să-i depistezi pe oamenii care te "seacă" de energie

Cum să-i depistezi pe oamenii care te "seacă" de energie

-
//
02.01.2018

Atunci când suntem veșnic extenuați și fără vlagă, ar trebui să ne întrebăm dacă nu avem în jurul nostru așa numiți “vampiri de energie”.

Cum să-i depistezi pe oamenii care te "seacă" de energie

Energia spirituală este prezentă practic oriunde. Probabil ai observant și tu cum energia dintr-o cameră se schimbă de fiecare dată când o anumită persoană intră în încăpere. Fiecare dintre noi aduce o anumită energie persoanelor dragi, pe care le iubim, colegilor și chiar străinilor cu care intrăm în contact, scrie seizepositivity.com.

Așa că este bine să învățăm să recunoaștem acei oameni care își iau energia prin faptul că o fură de la ceilalți. Ei sunt precum niște "vampiri energetici" care storc toată energia pozitivă pentru a-și alimenta propria foame de negativitate.

Există "vampiri energetici", adică acele persoane care nu reușesc să prospere dacă nu fură energie de la alții. Acest lucru este adesea neintenționat, deoarece este posibil ca și aceste persoane să sufere din cauza unor experiențe disfuncționale care îi seacă de energie, îi lasă fără putere de multe ori.

Iată mai jos o serie de situații în care poți fi sigur(ă) că cineva se "hrănește" cu energia ta spirituală:

  • Când te simți epuizat și stors de puteri când ești în preajma unei anumite persoane sau când vorbești cu acea persoană la telefon.
  • Când te simți obosit și extenuat/ostenit indiferent de cât de sănătos mănânci și indiferent de cât de multe exerciții fizice faci. Acest lucru se poate întâmpla împreună cu o altă afecțiune, cum ar fi cea provocată de candidă.
  • Celebra propoziție "Dacă mă iubești, ai face...". Deja devine o rutină și o persoană din preajma ta îți spune des acest lucru? Ei bine, te seacă de energie, mai ales când îți spune fraza atunci când lucrurile nu au succes, când nu se dezvoltă într-un mod satisfăcător.
  • Narcisiștii sunt "vampiri" energetici care te depreciază, care te sperie și care te abuzează emoțional. Ca să stai departe de acești oameni, ai nevoie de mult curaj și de multă energie.
  • Când participi (fără să vrei) în situații dramatice sau la dramele altora.
  • Când ai relații intime, relații sexuale fără să fii fericit(ă) sau fără să fii îndragostit(ă) de acea persoană.
  • Când nu poți să ieși dintr-o relație toxică sau o relație abuzivă.
  • Când simți că familia ta este dezamăgită de tine. De asemenea, când simți că îți pare rău în legătură cu acest lucru.
  • Când te conformezi unui grup social și când "te amesteci" în mulțime, doar ca să simți că aparții acelui grup, acelei mulțimi. Din păcate, sunt și oameni care te seacă de energie.
  •  Atunci când ești tratat(ă) ca o persoană la care apelează toată lumea când are nevoie, ca o persoană care spune întotdeauna "da", când faci ceea ce îți spun alții, chiar dacă tu nu vrei să faci acel lucru. Te simți furios sau furioasă când oamenii încearcă să te manipuleze, dar tu nu poți face nimic în această privință.

Sursa: doc.ro