mamaplus

Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost sistată temporar

-
//
01.03.2022

Intersecția străzii Tighina și bulevardul Ștefan cel Mare din centrul capitalei a fost securizată și încercuită, iar nouă rute de troleibuz au fost redirecționate pe altă stradă și întârzie la stații, totul din cauza a două genți nesupravegheate. În acest moment, la fața locului operează mai mulți angajați ai Inspectoratului General al Poliției, inclusiv și geniștii de la Bombteh.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat că poliția a fost alertată în această după-amiază de un trecător, la ora 15:50, precum că două genți fără supraveghere. „La fața locului s-au deplasat serviciile specializate, circumstanțele urmează a fi stabilite”.

În același timp, Regia Transport Electric (RTEC), a anunțat călătorii că circulația pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost sistată de către IGSU, iar troleibuzele circula pe traseu modificat.

Astfel, rutele de troleibuz nr: 1, 2, 4, 5, 8, 22, 30, 31, și 34 circulă pe strada București și atestă întârzieri de până la 20 minute.