Ce ne așteaptă la sfârșitul lui ianuarie în funcție de zodie

Ce ne așteaptă la sfârșitul lui ianuarie în funcție de zodie

-
//
24.01.2018

Sfârșitul lunii ianuarie ne va aduce mai multe surprize. Astrologul Lucia Palii a scris pe pagina sa de facebook ce ne așteaptă în ultima decadă a lunii.

Ce ne așteaptă la sfârșitul lui ianuarie în funcție de zodie

“Dragi prieteni, sa vedem ce ne pregătește ultima decadă din ianuarie. Aveam pina la eclipsa de la sfirsitul lunii doar o zi lunară cu probleme, a 9-a, zi de ispite și provocări, mai mult, Luna este în Berbec unită cu Uranus, de aici este la toată lumea un comportament excentric, impulsiv, lacrimi, dispoziție instabilă, dureri de cap, proveniența poate fi diversa, raciala, tensiune, nervozitate. Durează da la 11-00 data de 24 ianuarie pină pe 25 orele 11.

Pe 25 luna trece în Taur și vine lenea cu exagerări gastronomice și shoppingo-manie. Pot fi dorințe nejustificate de cumpărături. Cerșim atenție și alinare. Pe 26 sunt contraindicații pentru intervenții chirurgicale, mai mult în regiunea gâtului,dinți, ficat, organe genitale. Pina pe 30 ianuarie, după amiază, avem perioada buna.

Apoi urmează efectele obisnuite ale eclipsei de Lună, cu dramele sale emoționale. Exactul va fi pe 31 ianuarie, între 15oo-16oo ora locală, deci nu va fi văzută de la noi, fapt norocos pentru europeni, dar nu prea pentru popoarele care locuiesc în regiunea oceanului Pacific și litoral. Să fie mă atenți la reacțiile proprii cei născuți pe Luna plină și cei născuți între datele 29 ianuarie-2 februarie, 29 aprilie-2mai, 29 iulie- 2august, 29 octombrie-2 noiembrie. Tema eclipsei va fi impunerea de autoritate a persoanelor orgolioase și opunerea persoanelor libertine. Nu e bine pentru impulsivitate în dragoste și bani, deciziile luate în coridorul de eclipse vor fi eronate. Vom avea cazuri de comportament ridicol in societate, vom avea ce privi la știri.

În timpul zilelor de eclipse se vor agrava problemele de sănătate ale sistemului nervos și cardiosangvin. E bine să aveți medicamentele necesare.

Tot în aceste 10 zile avem pătratul lui Uranus cu Mercur. Este o criza scurtă pe piața financiară, în înțelegeri, comunicare, sarcasm, critica, orgoliu, fanaticitate, dar și pericol pentru tehnica avia, informațională, programe, tehnologii noi. După 3 februarie dispare.

Vă doresc un sfârșit de ianuarie cât mai fericit!”

Ce ne așteaptă la sfârșitul lui ianuarie în funcție de zodie