mamaplus

Când ai spus ultima oară: „Mamă, TE IUBESC”? De 8 Martie spune-o în felul tău, împreună cu Enter (VIDEO)

-
//
05.03.2020

Mama – cea mai importantă persoană din viața fiecărui om. Începutul tuturor începuturilor, ea este femeia care e alături de noi din primele clipe. Ne-a purtat sub inimă, ne-a protejat de orice rău și a fost lângă noi la primul gângurit, primul pas, primul zâmbet. Chiar și la depărtare, mama este mereu în sufletele noastre, iar un simplu gând despre ea ne umple inima cu bucurie. Nu ne ajung cuvinte ca să descriem toată dragostea pe care i-o purtăm. Chiar și așa, când suntem maturi, din cauza prea multor griji și probleme, atât de rar spunem: „Mamă, TE IUBESC!”

În ajun de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, Enter vrea să-ți amintească, încă o dată, despre cea mai importantă femeie din viața fiecărui om - MAMA. Doar ea poate să-ți ofere atâta dragoste, căldură sufletească și grijă, pe care o vei purta cu tine pe parcursul întregii vieți. Spune-i „te iubesc” fără vreo ocazie, îmbrățișeaz-o fără motiv și, pur și simplu, adu-i zâmbetul pe buze în fiecare zi. Dragostea și respectul sunt cele mai de preț cadouri.

Deoarece de Ziua Femeilor vrei să-ți uimești persoanele dragi cu daruri capabile să exprime toată dragostea pe care le-o porți, Enter îți vine în ajutor cu idei originale de cadouri pentru 8 Martie, practice și utile, pentru femei de orice vârstă, indiferent de preferințe și ocupații. Secretul unui cadou perfect constă, în primul rând, în felul cât de bine cunoști persoana căreia îi este destinat. Fii atent la detalii, hobby-uri și pasiuni! Dăruiește cadouri care le împărtășesc pasiunile și vei avea, cu siguranță, zâmbete de mulțumire și recunoștință.

Ca să nu te complici prea mult, iată câteva recomandări simple, dar de mare ajutor:

 • Nu contează ce oferi, contează cum oferi! Alegerea oricărui cadou trebuie să vină din suflet, întrucât un cadou înseamnă în primul rând atenție, dragoste și respect.
   
 • Uită de stereotipuri! Femeile moderne nu sunt pasionate doar de gătit, curățenie și îngrijirea casei. Oferă-le cadouri pentru ca să-și descopere propriile talente, să le ușureze rutina zilnică și pur și simplu să le facă viața mai frumoasă.
   
 • Alege darurile conștient! Asta nu înseamnă că trebuie să pierzi zile în șir ca să alegi cadourile sau să te complici cu prea multe variante și idei. Fii atent la indicii! Tu îți cunoști mama, soția, fiica sau sora mai bine decât oricine. Oferă-le ceea ce își doresc mai mult. Momentul în care primești în dar ceea la ce ai visat, e o adevărată delectare!
   
 • Ascultă-ți sufletul! Fii sigur, atunci când vei găsi darul potrivit, inima îți va spune că ai dreptate. Mai ales când este vorba de un cadou pentru omul drag.
   
 • Sau vino la Enter și vei alege darul perfect, pentru orice ocazie.

Nu trebuie să așteptăm sărbători sau motive speciale ca să le aducem zâmbetul pe buze oamenilor dragi. De 8 Martie, putem doar să le amintim celor mai dragi femei din viața noastră cât de mult le iubim. În special mamelor! Să le mulțumim pentru viață, dragoste, grijă și nopți nedormite. Dragi femei, vă iubim!

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram