mamaplus

Bucurie mare pentru Alina Zotea: a devenit din nou mămică!

-
//
13.06.2020

Marea veste a fost dată de Alina Zotea pe rețelele sociale. Fosta deputată și soțul ei Vlad Durnea au devenit părinți pentru a doua oară și își doresc un viitor cât mai bun și luminos pentru cei doi băieței ai lor. Chiar dacă nu împărtășește prea multe detalii din viața de familie, Alina a transmis totuși un mesaj public în care își exprimă fericirea maximă pe care o simte la moment.

”Nașterea unui copil ne face să ne simțim fericiți. Bine ai venit pe lume scumpul nostru băiețel. Vei avea toată libertatea și șansele să cunoști alături de frățiorul tău oamenii buni, natura și lumea frumoasă. Să crești mare și să te bucuri din plin de tot ce îți va da bunul Dumnezeu.”, a scris Alina Zotea pe pagina ei de Facebook.

mamaplus

Menționăm că Alina Zotea și Vlad Durnea s-au căsătorit în septembrie 2017, sunt stabiliți la București și au devenit părinți pentru prima oară în toamna anului 2018, când s-a născut primul lor băiat. Cuplul preferă să îl țină cât mai departe de ochii lumii și așa probabil vor face și în cazul celui de-al doilea copil.

mamaplus
mamaplus