Actorul renumit Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer de piele

Actorul renumit Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer de piele

-
//
14.05.2014

Hugh Jackman cunoaște nu din auzite despre boala, cum ar fi cancerul de piele. Anul trecut, actorul deja a fost diagnosticat cu această boală și i-a fost extirpată tumoarea la nivelul nasului. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost suficient, iar boala s-a întors din nou.

Câteva zile în urmă, paparazzi l-au fotografiat pe celebrul actor Hugh Jackman cu un plasture pe nas - chiar în locul în care a existat un focar de cancer de piele, cu care a luptat în ultimul an. Atunci, în luna noiembrie 2013, focarul a fost extirpat și vedeta deja se făcea bine, dar, se pare că, boala s-a întors.

Actorul renumit Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer de piele

Imediat după publicarea fotografiilor, care l-au surprins pe actor în procesul de pregătire pentru rolul de pirat în filmul "Pan", Hugh a postat o fotografie pe Instagram, care a confirmat cele mai rele temeri ale fanilor:

“Încă un carcinom bazocelular. Iarăși  a fost depistat. Mulțumesc, doctore Albohm și doctore Erian. Vă rog! Vă rog! Folosiți cremele de protecţie solară!” – a comentat Jackman poza sa cu plasturele pe nas.

Îi dorim lui Hugh Jackman însănătoșire grabnică și ne alăturăm chemării sale de a proteja pielea de razele UV nocive.