mamaplus

Accident tragic în Turcia. Șase persoane, printre care și un copil, și-au pierdut viața

-
//
05.07.2022

Șase persoane și-au pierdut viața și alte 25 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe marginea unui drum din nord-vestul Turciei. Autocarul se deplasa dinspre orașul Edirne, situat în nord-vestul țării, spre Bodrum, un popular oraș-stațiune din sud-vest, când a părăsit carosabilul în districtul Lüleburgaz din Kırklareli. La fața locului au ajuns imediat ambulanțele și pompierii, pentru a scoate pasagerii din autocar, informează dailysabah.com.

Autoritățile turce au declarat că unul dintre morți este un copil, în timp ce o anchetă este în curs de desfășurare cu privire la cauza accidentului.

Acesta este al treilea accident mortal în trei zile în Turcia. Duminică și luni, două accidente în vestul și centrul țării au făcut zece victime.

Cele mai multe accidente din Turcia au loc vara, potrivit statisticilor oficiale. Iulie este o lună aglomerată, cu mai multe vehicule pe șosele, oamenii călătorind pentru vacanța de vară. În acest weekend, Turcia va marca Qurban Bayram (Eid al-Adha), o sărbătoare de nouă zile în care mii de persoane sunt așteptate să ia parte.