10 nume de fete care sunt predestinate să aibă succes în viață! Al tău se numără printre ele?

10 nume de fete care sunt predestinate să aibă succes în viață! Al tău se numără printre ele?

-
//
07.11.2015

Unele studii tind să demonstreze că numele are o influență covârșitoare asupra dezvoltării personalității și că poate chiar influența destinul cuiva. De cele mai multe ori oamenii tind să prezică succesul unei persoane în funcție de numele pe care-l poartă, pe care-l asociază cu vedete, personalități sau chiar cu diverse stereotipuri, scrie Kankan.md.

10 nume de fete care sunt predestinate să aibă succes în viață! Al tău se numără printre ele?

În cele ce urmează vă prezentăm 10 nume de fete care sunt asociate cu imagini sau evenimente pozitive și persoane de succes.

Cristina – are origine latină și înseamnă ”urmașul lui Hristos”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru dorința de reușită, dar și calitățile organizatorice.

Maria – are originea ebraică și înseamnă ”copil dorit”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute prin energia și buna dispoziție pe care o emană.

Ana – are origine ebraică și înseamnă ”darul lui Dumnezeu”, iar persoanele care poartă acest nume se evidențiază prin dorința de a fi lider și de a-i îndruma pe cei din jur să-ți găsească drumul spre succes.

Natalia – are origine latină și înseamnă ”născută de Crăciun”, iar persoanele care poartă acest nume se evidențiază prin perseverența de care dau dovadă în acțiunile pe care le întreprind.

Sofia – are origine greacă și înseamnă ”înțelepciune”, iar persoanele care poartă acest nume se remarcă prin seriozitate și înțelepciunea cu care tratează problemele importante în viață.

Mihaela – are origine ebraică și înseamnă ”care se aseamănă cu Dumnezeu”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru feminitate și inteligență.

Ioana – are origine evreiască și înseamnă ”binecuvântarea Domnului”, iar persoanele care poartă acest nume se remarcă prin norocul pe care îl au în viață.

Ema – are origine germană și înseamnă ”întreg, universal”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru dorința de reușită, dar și prin calitățile organizatorice.

Alessia – are origine grecească și înseamnă ” a ajuta, a apăra”, iar persoanele care poartă acest nume sunt recunoscute pentru faptul că îi ajută mereu pe cei din jur, calitate care în timp le garantează succesul în viață.

Bianca – are origine italiană și înseamnă ”alb, pur, strălucitor”, iar persoanele care poartă acest nume se remarcă prin sinceritate și inteligență, ci care reușesc să se facă ”văzute” în lume.

Sursa: Kankan.md