Este cel mai tare dans al mireasei si tatalui sau!

Este cel mai tare dans al mireasei si tatalui sau!

0
//
14.11.2016

Tata si fiica si-au surpins invitatii la nunta cu un dans senzational.

Este cel mai tare dans al mireasei si tatalui sau!

Dansul mirilor este o traditie in intreaga lume. Insa in unele tari este respectat cu sfintenie un obicei care spune ca dupa dansul mirilor urmeaza dansul dintre mireasa si tatal ei.

Mikayla a respectat cu sfintenie traditiie la nunta sa, inclusiv dansul mirilor. Insa, dansul impreuna cu tatal ei, Nate Ellis, i-a lasat cu gura cascata pe invitati.

Mireasa si tatal sau au pregatit un dans spectaculos pentru nunta. Odata ce au intrat in scena, invitatii nu s-au gandit ca ei vor avea un dans mai mult decit traditional.

Cei doi au incins ringul de dans sub privirile uimite ale rudelor si invitatilor. Momentul incepe cu un dans lent, inocent, care se trasforma intr-un adevarat spectacol de pasi. „Time Hammer”, „Pa, Pa, pa” si „The Carlton Dance” au fost piesele care i-au facut pe cei doi protagonisti sa-si „rupa” pantofii pe ringul de dans.

Nate s-a simtit extrem de mandru dupa terminarea dansului si s-a aratat surprins de talentul fiicei lui. Spectacolul facut de ei spera sa-i inspire si pe altii.

„Niciodata nu ratati ocazia sa dansati cu fiica dumneavaostra!”, este mesajul transmis de Nate tatilor.

Un dans aranjat intre mireasa si tatal ei este traditional. Uneori dansul mirilor este redus la jumatate din timp, pentru ca are o smenificatie aparte. Se spune ca atunci cand mirele isi lasa mireasa sa danseze cu tatal ei simbolizeaza faptul ca ea s-a casatorit si are un alt barbat important in viata ei.

Sursa: Perfecte.md