Andreea Marin e mama model si la distanta

Andreea Marin e mama model si la distanta

-
//
06.10.2016

Putina lume stie ca Andreea Marin este nu doar o mama extrem de iubitoare si de dedicata fiicei sale, Violeta, ci este si atenta cu cei doi copii pe care i-a adoptat la distanta in urma cu opt ani.

Andreea Marin e mama model si la distanta

Andreea Marin este mama biologica a Violetei, fiica sa in varsta de opt ani, insa putina lume stie ca vedeta a adoptat la distanta doi copii in urma cu opt ani. Mai exact, o fetita din Niger, Mariama, si un baietel din China, Shuanglong.

Adoptiile la distanta au fost realizate in perioade in care cele doua tari se confruntau cu mari probleme sociale, iar Andreea Marin aflandu-se atunci in vizita acolo si intalnind multe familii nevoiase care aveau nevoie de ajutor. Vedeta a decis atunci sa adopte la distanta acesti doi copii, pe care ii ajuta periodic cu bani. Astfel se face ca micutii au crescut intre timp si au avut parte de sprijinul vedetei din Romania. Fata din Niger are deja 16 ani, iar baiatul din China, 17. Andreea Marin ii va mai ajuta pana ce acestia implinesc 18 ani.

Andreea Marin e mama model si la distanta

”Adoptia la distanta nu inseamna sa iei un copil o data pe saptamana acasa, ci sa ai grija de el consecvent, cel putin pana la 18 ani, sa te implici in educatia lui, sa te implici si sufleteste. Se numeste adoptie la distanta, tocmai pentru ca acel copil nu iti este la indemana, nu e langa tine ci traieste intr-o alta tara, intr-un alt colt al lumii. Copilul poate sa traiasca in tara lui, dar sa aiba o familie care sa il protejeze, care sa investeasca permanent in educatia si in sanatatea lui, care sa-I dea o sansa la o viata mai buna”, a declarat in urma cu ceva timp Andreea Marin.

Andreea Marin e mama model si la distanta

Sursa: Perfecte.md