mamaplus

В Кишинёве троллейбус сбил девочку на электросамокате (Видео)

0
//
28.07.2021

В Кишинёве троллейбус сбил девочку, которая переезжала улицу на электросамокате. Инцидент попал на запись камеры видеорегистратора и был опубликован в Facebook. Произошёл несчастный случай на пересечении улиц  Бэнулиску-Бодони и Букурешть.

«Самокат против электроката. Виноваты оба, водитель троллейбуса не удостоверился в безопасности маневра, а девушка, которую сбили, должна была переходить улицу пешком, неся электросамокат в руках. Что-то нужно делать с этими электрокатами на улицах», - написал автор видео в Facebook, сообщает realitatea.md

Судя по кадрам, после удара девушка поднялась и продолжила свой путь. Неизвестно, получила ли она, какие либо травмы.

Trotineta vs troleu :( Dragi parinti, si nu numai, cind cumparati trotineta electrica, faceti macar o mica instruire cum se trece strada corect si in siguranta, cel putin de uitat prin parti si de asigurat ca manevra e sigura. Din experienta de biciclist, la trecerile de pietoni nu se poate de mers calare, trebuie de coborit si de traversat pe jos, presupun ca aceeasi regula se aplica si la trotinete. In cazul dat, fata a facut cunostinta cu asfaltul, s-a ales cu o sperietura, dupa care a fugit, dar putea sa faca cunostinta cu rotile troleului si lumea cealalta. Eu sunt de parere ca trotinetele trebuie obligate prin lege sa nu aiba acces la strazile publice, sau sa se introduca categorie noua de permis de conducere. Pe trotuare tot nu-si gasesc locul pentru ca pun in pericol pietonii, mai ales ca exista trotinete care dezvolta pina la 100km/h.

Posted by Constantin Birsa on Tuesday, July 27, 2021