mamaplus

Suntem mai puternici, când suntem împreună! Un gest caritabil pentru spitale și cei care au nevoie de sprijin

-
//
01.04.2020

Într-o perioadă dificilă pentru toată lumea, este foarte important să ne unim forțele, să ne sprijinim și să ne ajutăm reciproc. Tocmai din acest motiv, brandurile #mdHOMEmdPrimul Sens și Miedor, în colaborare cu APIUS și Orașul meu Protejat, confecționează bandaje tricotate pe care le donează sau le comercializează clienților săi în scop caritabil.

Pentru reprezentanții afacerilor, aceasta este și o perioadă foarte dificilă, dar cu efort comun, fac tot ce este posibil, astfel încât eroii adevărați - cei care sunt în frunte, să fie protejați cât mai mult. Chiar dacă aceste măști nu sunt respiratoare medicale, ele reprezintă protecția preventivă. Fabricate din bumbac 100%, măștile ușurează respirația, dar în același timp protejează de praf, care poate conține agenți patogeni.

Cu bucurie și speranță sinceră, aceste branduri își transmit produsele medicilor, ofițerilor vamali, asistenților sociali și persoanelor în vârstă de pensionare  - absolut gratuit. Pentru că doar prin efort comun poate fi oprită răspândirea virusului COVID-19.

Brandurile #mdHOMEmd, Primul Sens și Miedor, în colaborare cu APIUS și Orașul meu Protejat, au putut oferi următoarele centre cu bandaje tricotate:

  • 150 pentru Centrul Mamei și Copilului (Secția pentru prematuri);
  • 100 pentru Postul vamal Palanca;
  • 400 pentru distribuția prin spitale, susținută de APIUS;
  • 100 pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorbă;
  • 250 pentru Casa Copilului;
  • 1000 pentru un proiect comun cu Orașul meu Protejat, care sprijină persoanele de vârstă pensionară.

Toate acestea au devenit posibile datorită faptului că rezidenții din Chișinău și din toată Moldova, cumpără măști confecționate de aceste branduri. Fiecare achiziție este o oportunitate de a cumpăra țesături și de a coase măști noi pentru cei care au nevoie de ele.

Reprezentanții acestor branduri își doresc ca toți cei care au nevoie de protecție acum să o poată obține cât mai repede. Prin urmare, dacă doriți să ajutați și cunoașteți spitale, orfelinate, puncte vamale sau alte organizații care au nevoie de măști, apelați +373 (78) 676 888.

Brandurile #mdHOMEmd, Primul Sens și Miedor sunt deschise pentru cooperare și sunt pregătite să facă tot ce este posibil pentru a coase bandaje tricotate cu sprijinul dumneavoastră.

Să ne protejăm medicii, poliția, șoferii, ofițerii vamali, voluntarii și pe toți cei care apără societatea noastră de virus.

Primul Sens reprezintă îmbracăminte destinată nou-născuților, care corespunde tuturor cerințelor stricte: hainele sunt confortabile, dar, cel mai important, sunt fabricate din țesături naturale, hipoalergice.

Oficiul: Chișinău, str. Hasdeu, 68 (Centru), et. 2
Telefon: (+373) 78 676 888
E-mail: primulsens@gmail.com
Site: www.primulsens.md
Facebook