Mai multe „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”

Mai multe „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”

-
//
25.03.2016

Proiectul de responsabilitate socială „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” continuă să bucure copiii dezavantajați din țară. Al doilea eveniment al anului 2016 i-a adus la Centrul Comercial Shopping MallDova pe 30 de copii de la școala auxiliară de tip internat nr. 5 din Chișinău, pentru o aventură de neuitat!

Mai multe „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”

Ina Mamaliga, coordonator marketing Shopping MallDova: „Această inițiativă marca Shopping MallDova este dedicată copiilor defavorizați – din centre de plasament, școli auxiliare și instituții de tip internat – oferindu-le posibilitatea de a trăi o zi plină de bucurie, jocuri și experiențe noi, cu accent pe educație. Programul de activități este gândit astfel, încât să-i ajute pe micuți să comunice, să învețe lucruri noi, să trăiască experiențe unice, ceea ce contribuie la incluziunea lor socială. Proiectul „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” se înscrie în programul de Responsabilitate Socială Corporativă al Centrului Comercial Shopping MallDova.”

Odată ajunși la Shopping Malldova, copiii au fost întâmpinați de animatori, alături de care au dansat, au participat la diferite jocuri amuzante, au făcut poze și au explorat cele mai distractive atracții ale Centrului Comercial.

Mai multe „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”

Dar partea cea mai așteptată a vizitei a fost spectacolul magico-științific oferit de echipa „Laboratorului X”. Experiența deosebită, care este și show, și lecție interactivă de chimie, și atelier educativ, i-a lăsat pe micuți cu gura căscată. Savanții neobișnuiți i-au învățat cum se face zăpada, au preparat împreună cu copiii viermișori colorați și le-au dezvăluit cele mai surprinzătoare secrete ale chimiei.

După o zi plină de impresii noi și activități solicitante, copiii au fost răsfățați de gazde cu un ospăț pe cinste, pentru a-și recupera forțele. Iar pe final de vizită s-au ales cu daruri din partea Shopping MallDova  și a editurii Prut Internațional. 

Ana Chirtoca, profesoară: „Astfel de activități înseamnă foarte mult pentru ei. Nu toți părinții pot să le ofere copiilor asemenea distracții. Micuții au primit o plăcere foarte mare și undeva s-au simțit puțin timizi, dar au rămas foarte satisfăcuți.”

Mai multe „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”

Impresiile copiilor despre vizita la Shopping MallDova:

„Mi-au plăcut jocurile, dansurile și lecția de chimie. Am făcut zăpadă, viermișori.”

„Am rămas impresionat de magia din laborator. Vreau să devin chimist!”

„Când am dansat a fost frumos. Îmi place să dansez. Clovnii au fost amuzanți.”

„Cel mai mult, dintre toate activitățile, mi-a plăcut laboratorul de chimie. Iar când voi fi mare, vreau să devin polițist, pentru ca să apăr oamenii, să lupt pentru țară.”

„Mi-a plăcut muzica și frumusețea de peste tot. Când voi mai crește, vreau să devin bucătar ca mama.

Proiectul „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” a fost inițiat în luna iulie 2015. Pe parcursul anului trecut circa 200 de copii au avut parte de experiențe deosebite în incinta Centrului Comercial Shopping MallDova, iar în anul 2016 numărul acesta se va dubla. Prin acțiunile desfășurate, Shopping MallDova își reconfirmă statutul de actor social responsabil în Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept în țara noastră.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.