mamaplus

Lilu Ojovan, despre starea de sănătate a mamei sale: ”Bunica Iulia e bine. Conștientă”

-
//
07.10.2019

În urma unui accident cumplit care s-a produs vineri, 4 octombrie, în apropiere de orașul Drochia, o veste teribilă s-a abătut asupra familiei prezentatoarei TV, Lilu Ojovan. Mama sa a ajuns la reanimare după ce o mașină a lovit dur ambulanța în care se afla în acel moment.

Pe 5 octombrie, Lilu scria pe o rețea de socializare următoarele: ”Ieri era la serviciu în ambulanța care stătea pe marginea drumului așteptând în mașina defectată să vină o altă mașina să ii ia (pe mama sa și șoferul ambulanței n.r.). A ajuns mai repede însă în ei un șofer băut, care a intrat cu viteză în ei. Colegul de muncă al mamei, șoferul, alături de care au stat ieri toată ziua și au glumit ... astăzi e mort.”

Ieri însă, Lilu a revenit cu vești îmbucurătoare despre starea de sănătate a mamei sale și a anunțat că ”Bunica Iulia e bine. Conștientă. Mai stă azi la terapie intensivă la Bălți și mâine o transferăm la Chișinău pentru a fi operată”.

mamaplus

Menționăm că zeci de prieteni și admiratori ai prezentatoarei TV Lilu Ojovan i-au transmis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică pentru mama sa.

Sursa: mamaplus.md