mamaplus

6 zodii care nu își dau seama că se află într-o relație toxică

-
//
19.02.2020

Cu toții ne dorim să fim într-o relație cu un partener care are sentimente puternice față de noi, ne respectă și ne acordă toată încrederea lui. Însă, se poate întâmpla să ne dorim cu atât de multă ardoare acea relație încât nu ne dăm seama că este una toxică, iar partenerul are un comportament nepotrivit față de noi.

Și, totuși, ce ne determină să rămânem într-o relație toxică? Ei bine, aici ar fi vorba despre frica de a rămâne singuri, implicit dorința de a fi mereu implicați într-o relație. Ar trebui să nu rămâi într-o relație dacă acel partener te face să suferi și să îți îndrepți atenția către o persoană care într-adevăr merită. În plus, mai sunt și acele persoane care încearcă să păstreze aparențele unei relații perfecte în fața celorlalți, însă în realitate adevărul este altul:

1. Rac

Pentru femeia Rac, familia și relațiile amoroase sunt extrem de importante, iar din acest motiv va face orice îi stă în putință pentru a le da celorlalți impresia că relația ei este una perfectă. Este atentă la nevoile partenerului și încearcă mereu să îi facă pe plac.

2. Leu

Femeia Leu este generoasă, iubitoare și sociabilă, iar cei mai mulți o consideră un adevărat exemplu de viață. Astfel, va încerca să nu își arate în fața celorlalți problemele pe care le are și să încerce să găsească cât mai repede o rezolvare benefică atât ei, cât și partenerului.

3. Capricorn

Femeia Capricorn tratează cu foarte mare seriozitate relația în care este și încearcă să evite pe cât posibil orice conflict pe care l-ar putea avea cu iubitul ei. Preferă să nu primească sfaturi de la cei din jur deoarece își dorește să rezolve ea toate problemele.

4. Pești

În ceea ce privește femeia Pești, ea se implică în totalitate într-o relație. Este o fire extrem de romantică și își dorește să primească aceeași afecțiune din partea partenerului. Dacă în relație apar conflicte sau tensiuni, își va asuma toată responsabilitatea, chiar dacă nu este ea vinovată.

5. Fecioară

Nu mai este un secret faptul că femeia Pești este perfecționistă și vrea ca lucrurile să iasă așa cum își dorește. Este foarte înțelegătoare și are puterea de a trece peste absolut orice într-o relație pentru că își iubește foarte mult partenerul. 

6. Vărsător

Femeia Vărsător se folosește de latura ei creativă pentru a trece peste toate obstacolele dintr-o relație. În ciuda faptului că este conștientă că relația ei nu e perfectă, va încerca pe cât posibil să îi determine pe ceilalți să creadă asta.