mamaplus

Începe toamna în ritm activ! Festivalul „Bucurie în mișcare” revine cu a patra ediție

0
//
02.09.2019

Cea mai activă caravană de promovare a mișcării în comunitate și a unui mod sănătos de viață revine în Chișinău cu cea de-a IV-a ediție. Programul se anunță a fi unul dinamic, cu multe jocuri, competiții, distracție și muzică bună!

mamaplus

De la mic la mare, toată lumea care iubește mișcarea este așteptată în data de 8 septembrie, începând cu ora 11:00, pe teritoriul Parcului Dendrariu - intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de AVI-Moldova, cu susținerea Kaufland Moldova pentru al patrulea an consecutiv.

Festivalul „Bucurie în Mișcare” are ca scop de a reuni copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare.

Și de această dată, organizatorii își vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți. Pe lângă spațiile clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, masterclass-uri pentru copii, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica și un spațiu jocurilor pentru adulți, implicând astfel toți copiii de la 4 la 99 de ani în cea mai bucuroasă caravană de promovare a mișcării în comunitate.

Seara va culmina cu un concert de suflet, alături de Moldovan National Youth Orchestra, Adrian Ursu și alți interpreți îndrăgiți.

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 - 2018 Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implice pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.