mamaplus

Doriți să cumpărați un apartament în Chișinău la preț accesibil?

-
//
20.08.2019

Doriți să cumpărați un apartament în Chișinău la preț accesibil? Sunteți în căutarea unui imobil care să devină pentru întreaga familie „acasă”? Nu mai vreți să pierdeți timp și nervi pentru căutarea locuinței potrivite? Pe site-ul accesimobil.md veți găsi peste 1500 de apartamente în Chișinău la prețuri accesibile. Avem disponibile apartamente cu 1, 2 ,3, 4 camere, atât în blocuri noi, cât și blocuri secundare, în varianta albă, cât și cu reparație la cheie.

mamaplus

Dacă vă interesează să procurați o locuință într-un anumit sector din Chișinău, pe link-urile de mai jos veți mult mai ușor găsi tot ce vă interesează:

Pe lângă prețuri avantajoase la apartamente, apelând la compania imobiliară Acces Imobil, veți dispune de consultație imobiliară gratuită, asistență pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui apartament, astfel încât dvs. să vă simțiți în siguranță.

Iar în cazul în care nu dispuneți de toate resursele financiare pentru achiziționarea unui apartament, vă putem ajuta să obțineți un credit ipotecar în condiții avantajoase:

  • credit ipotecar simplu (prima rată de 30%);
  • credit ipotecar pentru migranți (credit pentru moldovenii care lucrează peste hotarele țării);
  • credit prin programul Prima Casă (prima rată doar 10%). 

Acces Imobil - cu noi faci alegerea corectă! 

Adresă: mun. Chișinău, bd. Grigore Vieru, 12/1 
Telefon: 078 888 900 
www.accesimobil.md