mamaplus

O mamă din Capitală face hăinuțe personalizate surprinzătoare

0
//
15.03.2018

Maternitatea adaugă culori surprinzătoare în viața oricărei femei. Și Olesea Petrachi s-a convins de acest lucru! Tânăra este o mămică fericită a doi copii, iar după nașterea mezinei a deschis o afacere care aduce personalitate și culoare în look-urile moldovenilor. Olesea prestează servicii de imprimare a imaginilor și mesajelor creative pe stofe sau diverse obiecte. În ultima perioadă, lucrările sale se bucură de tot mai multă popularitate în mediul online.

O mamă din Capitală face hăinuțe personalizate surprinzătoare

 Cum ți-a venit ideea să creezi obiecte cu mesaje și imagini personalizate?

Îmi plac foarte mult lucrurile personalizate. Fiind o fire mai creativă, acum un an, mi-a venit ideea de a da posibilitatea și altor persoane să arate altfel la o sesiune foto sau, pur și simplu, când merg în oraș sau în ospeție și vor să se evidențieze prin stilul vestimentar.

 De unde vine inspirația?

De mică am fost pasionată de pictură, într-o zi mi s-a aruncat în ochi câteva imagini care mi-au plăcut foarte mult și m-am  gândit cum ar arăta aceste imagini printate pe  tricouri (atunci fiind început de vară). Mi-am  făcut câteva tricouri și mai mulți dintre cunoscuți m-au rugat să le fac și lor... de aici a pornit totul!  Inițial, mi-am propus să lucrez în special cu diverse printuri, imagini executate în tehnica watercolor. Însă, dorințele clienților m-au făcut să-mi extind orizontul în ceea ce privește imaginile printate.

O mamă din Capitală face hăinuțe personalizate surprinzătoare

 Ce obiecte intră în gama serviciilor prestate?

În gama serviciilor noastre intră tricouri, hanorace, costume sport, căni și, mai nou, torbițe – un accesoriu foarte comod pentru mămici cu pici.

 Cât de inventivi sunt moldovenii la capitolul cadouri și vestimentație?

Vreau să zic că moldovenii sunt destul de inovativi și chiar pe alocuri pretențioși când vine vorba de cadouri și vestimentație. În caz de necesitate, îi ajut cu unele idei la crearea seturilor de familie sau pentru unele evenimente. Am creat unele look-uri de familie: familia urșilor panda, familia leilor. Întotdeauna mă strădui să găsesc ilustrații care să caracterizeze o persoană sau o familie.

O mamă din Capitală face hăinuțe personalizate surprinzătoare

 Cum reușești să te dedici familiei, dar și acestei activități?

Da, desigur, familia este pe primul loc!  Dar nu am putut sta mult timp fără ocupație. Am mare susținere din partea familiei. Mă strădui să-i împac pe toți și să nu ducă lipsă de atenția mea.

 Ce sfat le-ai da mămicilor care sunt în concediu de maternitate și își doresc să înceapă o mică afacere?

Sfatul meu pentru mămici ar fi să-și facă timp și pentru ele, pentru dorințele lor, nimic nu este imposibil. Totul depinde de noi, putem stabili un program corect, astfel încât să le reușim pe toate! Așa că totul e în mâinile noastre, dar cel mai important e să ne dorim mult și să iubim ceea ce facem!

O mamă din Capitală face hăinuțe personalizate surprinzătoare

Sursa: Mamaplus.MD