Gașca Zurli revine la Chișinău cu un spectacol pentru copii

Gașca Zurli revine la Chișinău cu un spectacol pentru copii

0
//
12.10.2018

Gașca Zurli aduce “Puterea cornetelor” la Chișinău. Cea mai nouă producție marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. 

Gașca Zurli revine la Chișinău cu un spectacol pentru copii

Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariții vesele și colorate, jocuri noi și un personaj nou în echipa Găștii Zurli – Zâmbetul.

PREȚ BILETE: 160 – 400 lei

  • Zona E - 350 Lei
  • Zona D - 400 Lei
  • Zona C - 250 Lei
  • Zona B - 180 Lei
  • Zona A - 160 Lei

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Cu un singur bilet poate intra un adult cu un copil de pînă la 5 ani.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 40 minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Pregătiți-vă să urcați într-un carusel emoțional, în care amintirile și trăirile tuturor, fie ei oameni în toată firea ori pitici, vor căpăta un alt nivel. Pentru că la coborâre veți avea cel mai larg zâmbet de fericire pe chip.

Eveniment organizat de SENS MUSIC.

Data: 2 noiembrie 

Ora: 18.00 

Locul: Palatul Național Nicolae Sulac

Biletele pot fi găsite la Casele de bilete ale Palatului Național sau pot fi rezervate la numărul de telefon 078 200 788