Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

-
//
15.07.2014

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

Lista ingredientelor (pentru 6 persoane)

* midii în scoici – 500 gr.

* roșii – 250 gr.

* cașcaval – 200 gr.

*lămîie – 1 buc.

* pătrunjel

* mărar

* rozmarin

* cimbru

* usturoi

* sare

* piper

* unt

* ulei de măsline

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

Pasul I

Mărunțim pătrunjelul, mărarul, adăugăm roșiile, usturoiul mărunțit, sarea, piperul, puțin ulei de măsline, amestecăm.

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

Pasul II

Punem scoicile pe o tavă. În fiecare scoică adăugăm cîte puțin amestec din roșii și verdeață și le coacem la cuptor timp de 20 de minute.

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

Pasul III

Scoatem tava din cuptor, presurăm puțin cașcaval ras pe scoici și le coacem încă 10 minute.

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov

Midii coapte cu roșii după rețeta lui Jenya Gavrilov