Chiftele delicioase din cartofi şi peşte

Chiftele delicioase din cartofi şi peşte

-
//
24.11.2015

Chiftele delicioase din cartofi şi peşte

MOD DE PREPARARE

Pasul 1

Curăţaţi, tăiaţi şi fierbeţi cartofii. Pisaţi-i împreună cu frişca. Adăugaţi caşcavalul ras, oul, mărarul, pătrunjelul, condimentele, nucile tocate.

Pasul 2

Tăiaţi fileul de pește în bucăţi mici şi rumeniţi-le în ulei până sunt gata. Pisaţi peştele cu furculiţa, pentru a-l mărunţi. Adăugați-l în cartofi. Sărați, amestecați bine.

Pasul 3

Modelați cu mâna chifteluțe nu prea mari, dați-le prin pesmeți (pesmet de producție coreeană se găsește în magazine) și prăjiți-le în ulei pe ambele părți. Ornați cu busuioc tocat. Pot fi servite cu sos de smântână.

Chiftele delicioase din cartofi şi peşte

Sursa