mamaplus

Vloggerița Katy Black vrea să emigreze: ”Nu mă gândesc la mine, mă gândesc la copiii mei…”

-
//
24.08.2020

Vloggerița Katy Black, urmărită de sute de mii de fani pe Instagram, și-a uimit publicul cu un anunț cât se poate de neașteptat. Fiind însărcinată, ea a declarat că și-ar dori un viitor mai bun pentru copiii săi și de aceea ar vrea să emigreze într-o altă țară.

În acest context, Katy a menționat că are și câteva oferte la momentul actual: „Noutatea este că ne-au venit câteva propuneri să ne mutăm şi să locuim în altă ţară. Prima este SUA, Germania, România. Noi acum stăm şi ne gândim”.

Chiar dacă este stabilită cu familia la Chișinău și are un apartament aici, ea spune că nu îi este frică de schimbări și ar face-o exclusiv de dragul copiilor. Katy Black s-a gândit între timp și la destinația pe care nu ar alege-o dacă ar face pasul cel mare.

„Pentru mine Statele Unite e departe, dar voi ştiţi cât de tare eu îmi iubesc familia şi cum nu pot trăi fără fraţii mei, fără mama mea, fără sora mea. Pentru mine e foarte important să fiu alături de familie. Eu nu mă gândesc la mine acum, mă gândesc la copii mei, pentru că ştiţi că eu vreau să am mulţi copii. Şi pentru mine e foarte important calitatea vieţii lor. Eu iubesc Moldova, dar…”, a mai mărturisit Katy într-o discuție cu urmăritorii săi pe Instagram.

Menționăm că vloggerița Katy Black este mama unui băiețel care va împlini un an în luna octombrie, iar între timp, mai exact în luna iunie, ea a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Katy și soțul ei își doresc o familie numeroasă cu cel puțin 7 copii.

mamaplus