Acest foietaj cu roşii cherry şi măsline este foarte uşor de preparat. Săţioasă şi apetisantă, rețeta este perfectă pentru cei care ţin post, dar cu siguranță toţi din familia ta o vor iubi.
Ingrediente:
- 500 g aluat foietaj de post;
- 200 g roşii cherry;
- 200 g măsline negre;
- 1 linguriţă oregano uscat;
- 2-3 rămurele busuioc proaspăt;
- 30 ml ulei de măsline;
- sare, piper, după gust.
Mod de preparare:
Tai aluatul în dreptunghiuri. Speli roşiile cherry şi le tai în jumătăţi. Le pui într-un castron, torni uleiul de măsline şi adaugi măslinele negre. Condimentezi cu sare, piper negru şi oregano uscat. Amesteci legumele.
Într-o tavă cu hârtie de copt, pui bucăţile de aluat, peste care aşezi legumele. Dai tava la cuptorul încins la 180 de grade, 15-20 de minute, până se rumeneşte aluatul. La final decorezi cu frunze proaspete de busuioc.