Budincă de brânză

Budincă de brânză

-
//
11.08.2016

Budinca de brânză este varianta ideală pentru un dejun copios sau o cină uşoară. În plus, ea este potrivită pentru copii şi regimurile dietetice. Baza budincii este brânza şi ouăle, iar în continuare puteţi manifesta cât mai multă imaginaţie, adăugând fructe proaspete, uscate sau confiate, precum şi diverse condimente.

Budincă de brânză

MOD DE PREPARARE

1. Separaţi albuşurile de gălbenuşuri şi frecaţi-le pe cele din urmă cu zahăr.

Budincă de brânză

2. La compoziţia obţinută adăugaţi grişul şi amestecaţi, apoi adăugaţi praful de copt. Puteţi adăuga fructe uscate – stafide, fructe confiate, prune uscate etc.

Budincă de brânză

3. Bateţi albuşurile până devin o spumă tare.

Budincă de brânză

4. Îmbinaţi compoziţiile de albuşuri şi brânză şi amestecaţi cu atenţie. Pentru ca budinca să se rumenească, puneţi deasupra bucăţele mici de unt.

Budincă de brânză

5. Încălziţi cuptorul la 180 de grade şi coaceţi budinca timp de 45 de minute.

Budincă de brânză

Budincă de brânză

Sursa