MOD DE PREPARARE
Pasul 1
Tăiaţi carnea de pui fiartă în bucăţele nu prea mari. Curăţaţi şi tocaţi ceapa. Îndepărtaţi seminţele, membranele şi codiţa ardeiului, tăiaţi-l felii lungi. Încălziţi tigaia cu ulei şi căliţi ceapa până se înmoaie, 5-7 minute. Adăugaţi ardeiul şi gătiţi încă 5 minute.
Pasul 2
Amestecaţi bucăţelele de carne de pui cu ceapa şi turnaţi compoziţia într-o formă de copt, unsă puţin cu ulei.
Pasul 3
Încălziţi cuptorul până la 180 °С. Răzuiţi caşcavalul, tocaţi mărunt frunzele de pătrunjel. Bateţi puţin oul cu laptele, condimentaţi cu sare şi piper. Adăugaţi caşcavalul şi pătrunjelul, amestecaţi şi turnaţi în forma de copt. Tăiaţi roşiile cherry în jumătate şi aranjaţi-le deasupra. Daţi la cuptor şi coaceţi până capătă o crustă rumenă, aproximativ 35 minute.
Încercaţi să adăugaţi mai multe legume: broccoli, conopidă, zucchini, patison sau dovlecel.