Supă italienească cu crenvurști

Supă italienească cu crenvurști

-
//
17.12.2015

Supă italienească cu crenvurști

MOD DE PREPARARE

  1. Curățați ceapa și usturoiul, tocați-le mărunt. Într-o cratiță cu fundul gros încălziți uleiul, rumeniți ceapa, aproximativ 4 min. Adăugați usturoiul și prăjiți încă 1 min. Turnați într-un bol.
  2. În aceeași cratiță puneți crenvurștii tăiați roți și prăjiți-i, amestecând des, până se rumenesc. Adăugați roșiile împreună cu sucul lor, striviți-le cu o lingură. Turnați bulionul de carne și 0,5 l de apă.
  3. Fierbeți pastele, conform indicațiilor de pe ambalaj. Spălați fasolea și adăugați-o în supă împreună cu ceapa, usturoiul și pastele. Fierbeți 6-8 min.

Poftă mare!

Supă italienească cu crenvurști

Sursa