mamaplus

Mămici celebre din Moldova care au surprins toamna 2019 în imagini fantastice

-
//
13.11.2019

Toamna aceasta ne-a oferit frumusețea ei din plin, iar asta le-a motivat pe multe mămici de la noi să organizeze ședințe foto în sânul și liniștea naturii, alături de copiii lor. Vă prezentăm în continuare cele mai inedite poze pe care le-am admirat pe rețelele sociale în toamna de aur 2019.

În debutul acestei toamnei, Costi Burlacu și Corina Țepeș ne-au încântat privirile cu un pictorial minunat alături de fetele lor Smaranda și Ioana.

mamaplus
mamaplus

Bloggerița Daniela Culev se află cu familia într-o călătorie în orașul Baden-Baden din Germania și nu a ezitat să surprindă toamna în câteva imagini.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Interpreta Natalia Gordienko spune că este extrem de fericită atunci când are puțin timp liber, pentru că neapărat îl petrece în compania feciorașului său Christian, care a început să semene tot mai mult cu mămica sa.

mamaplus
mamaplus

Fericirea supremă se vede și în ochii fotografei Natalia Ciobanu, care este o mămică împlinită alături de fiul ei Alan, iar toamna i-a prins foarte bine.

mamaplus
mamaplus

Un pictorial tomnatic a lansat recent și interpreta Tatiana Heghea, care spune că familia ei este o binecuvântare, iar asta se vede cu ochiul liber din imaginile surprinse recent.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Veselă, frumoasă și carismatică – așa o putem carateriza pe Valeria Fainescu, model și mamă, care nu a ezitat să lase toamna asta să plece fără niște poze bune în colecția familiei sale.

mamaplus
mamaplus

Toamna de aur 2019 a rămas o amintire frumoasă și pentru bloggerița Mariana Stângaci, care și-a luat fetițele – Magda și Otilia – și au organizat o plimbare în mijlocul naturii. Rezultatul îl vezi în pozele de mai jos.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

La început de toamnă, prin septembrie, vloggerița Ana-Irina a organizat o escapadă în familie pe culmile Transfăgărășanului. Ajunși la fața locului, s-au bucurat din plin de o experiență superbă.

mamaplus
mamaplus
mamaplus

Fitness Mama Ina Kishlaru este mereu în formă maximă, iar plimbările în aer liber sunt la fel de recomandate de ea, cum sunt și antrenamentele la sala de sport. Ei bine, de această dată a îmbinat utilul cu plăcutul, realizând câteva poze drăguțe alături de soț și copii.

mamaplus
mamaplus

Prezentatoarea TV Daniela Ciocanu este o mămică activă, care le reușește pe toate – inclusiv poze minunate de toamnă, alături de familie.

mamaplus
mamaplus

De când a devenit mămică, designerul de bijuterii Ana Popova radiază, semn că maternitatea îi este pe plac. Vezi ce poze minunate de toamnă are alături de fiul său de aproape doi anișori, Maxim Nicolaevici Crasulea.

mamaplus
mamaplus

Urmează o familie artistică admirată de toți iubitorii de teatru de la noi. Este vorba despre actrița și regizoarea Daniela Burlaca, soțul său, actorul Iurie Gologan și fiica lor Milissa-Alexandrina.

mamaplus
mamaplus
mamaplus