mamaplus.md

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin

0
//
13.10.2017

Diana Zamurca este o tânără mămică care și-a luat inima în dinți și a decis să-și schimbe viața radical. După ce a activat în calitate de jurnalist la o publicație autohtonă, acum trei ani, ea împreună cu soțul ei au hotărât să ofere o viață mai bună pentru fetița lor. Acum, Diana este stabilită la Berlin. Și pentru a îndulci și mai mult aventura maternității, tânăra a îmbrățișat o activitate care îi aduce multă satisfacție. Diana pregătește torturi care impresionează prin design, culori, decor, aromă și desigur, gust. Aflați povestea ei dulce din interviul de mai jos.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Ce te-a determinat să-ți încerci norocul în altă țară?

Dupa cum a zis recent fiica mea: Mama este Diana. Deci, eu sunt Diana, cea care și-a urmat mereu simțurile. Cea care a fost mereu activă și a descoperit în propria personalitate multe lucruri neașteptate și necunoscute. Acum sunt mămică și acest lucru mă face cea mai fericită.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Și cum e viața printre străini? Cât de repede v-ați acomodat cu noile împrejurări?

Nu ne-am propus să ne încercam norocul. Noi, având deja profesii și servicii, am decis la un moment dat că ar trebui să încercăm să-i dăm copilului nostru altceva. Ceva mai bun. Printre străini e așa cum te programezi tu să trăiești. Poate suntem noi norocoși, dar chiar străini nu ne-am simțit niciodată. Ne-am acomodat repede, pentru că asta ne-am propus și pentru că Berlinul este un oraș multicultural. Are un colorit nemaipomenit de naționalități, respectiv, nimeni nu e străin aici. Poate acest lucru s-a întâmplat pentru că ni se potrivește modul de trai din Germania, principiile și regulile de aici.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Cum ți-a venit ideea de a pregăti torturi în Berlin? Ai avut experiență în domeniu?

Ideea nu a venit spontan. Mie dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să bucătăresc. Ce-i drept, experiență cu deserturi nu am avut. Fiind cu fiica mea acasă, am început să experimentez și să gătesc dulciuri pentru cei ai casei. Vorba ceea: mi s-a dat pe gust. Am constatat că îmi place și că mă relaxează această ocupație. Când fetița mea a mers la grădiniță, aveam mai multe ore libere și atunci m-am pus pe treabă mai intens. Nu sunt patiser, tot ce fac și știu învăț singură din diverse surse sau experimentez.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Cine sunt clienții tăi?

Clienții mei sunt, în primul rând, prietenii, cunoștințele, vecinii. Apoi au apărut clienți prin recomandări.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin De unde vine inspirația?

Inspirația vine din plăcere și pasiune. Atunci când îți place munca pe care o faci, ești în stare să creezi lucruri frumoase.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Cum împarți mereria de mamă cu cea de patiser?

Activitatea legată de torturi și rolul meu de mamă sunt absolut divizate. In general, rar mă ocup de torturi, atunci când cineva este acasă. Sunt cazuri excepționale, când nu mă încadrez în timp sau apare ceva neplanificat. Imi place să lucrez în singurătate, astfel ca să nu rup din timpul necesar creării unui tort sau din timpul destinat copilului meu.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Cât de des îi alinți pe cei de acasă cu deserturile tale? Se întâmplă să fie principalii degustatori?

Familia mea mănâncă deserturi în cantități moderate, iar fetița mea - foarte putin. Dar de multe ori le cer sfatul celor apropiați.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin Ce le recomazi mămicilor care sunt în perioada concediului de maternitate și își doresc să înceapă o activitate?

Le îndemn să nu ezite prea mult, să înceapă cât mai repede posibil ceva ce le aduce plăcere, ce le ține pe val. Să nu țină cont de prejudecăți și să nu se simtă vinovate că își permit să facă ceva în afară de maternitate. Pentru că o femeie este în stare să îmbine perfect mai multe lucruri odată.

Diana Zamurca, mămica care pregătește cele mai delicioase torturi din Berlin

Diana, mulțumim pentru acest interviu! Îți urăm împlinire în familie și cât mai multe recenzii dulci de la clienți!