mamaplus

Tany Vander, sincerități de gravidă: ”Credeam că o să mănânc ca un cal”

0
//
16.01.2020

Nutriționista Tany Vander este foarte deschisă cu prietenii săi din mediul virtual și le tot povestește zi de zi peripețiile prin care trece acum în perioada gravidității. După ce vă spuneam că Tany avea probleme cu toxicoza și o tot chinuiau ”grețurile de la orice”, acum ea ”luptă” cu bunătățile și ispitele culinare.

”Am făcut azi testul de toleranță la glucoză și a trebuit să mănânc ceva dimineața. Am impresia parcă am mâncat un lighean de Olivier și nu două tartine și un desert. Un an în urmă puteam mânca o pizza și jumătate singură. Acum mănânc două bucăți și sunt full. De asta nu cred că gravidele mănâncă ”cât pentru doi”. Unde încape că la mine efectiv s-a micșorat stomacul, probabil baby apasă pe organe. Mă bucur că e așa. Eu credeam că atunci când voi fi gravidă, o să mănânc ca un cal, dar nu-i chiar așa.”, spune amuzată Tany Vander.

Reamintim că în luna septembrie a acestui an artista și nutriționista Tany Vander a anunțat că este însărcinată și tot atunci ea a spus că își dorește neapărat să nască prin cezariană și ”nici nu vrea să audă de nașterea naturală”.