mamaplus

Tany Vander luptă cu toxicoza: ”Când simt greața, mănânc ceva și după asta mă lasă”

-
//
10.12.2019

În luna septembrie a acestui an artista și nutriționista Tany Vander a anunțat că este însărcinată și tot atunci ea a spus că își dorește neapărat să nască prin cezariană și ”nici nu vrea să audă de nașterea naturală”. Între timp, burtica a mai crescut, iar Tany este prezentă zilnic pe Instagram și își ține la curent urmăritorii cu noutățile din viața ei.

mamaplus

Se știe deja că Tany este o graviduță nonconformistă și uneori chiar foarte sinceră cu lumea din jurul ei. Ajunsă în săptămâna 24 de sarcină, artista a făcut câteva dezvăluiri noi despre perioada prin care trece acum și spune că duce o luptă grea cu poftele sau ”gusturile”, cum s-a exprimat ea de câteva ori. Mai mult, ea zice că a ratat testul de toleranță la glucoză, pe care urma să-l facă într-o dimineață, dar nu a mers la medic pentru că se simțea foarte înfometată.

Acum Tany Vander a mai adăugat un punct nou pe lista dificultăților pe care le-a întâmpinat în perioada sarcinii – toxicoza.

”În perioada în care aveam cele mai mari grețuri, în primele 3 luni mi-am procurat un parfum exclusiv într-o cutie de catifea. M-am parfumat azi cu el și am realizat că nu-l suport. Mie mi-e greață de la el așa de tare. Eu nu am avut toxicoză mare, dar când venea seara începeau grețurile și nu suportam mirosul de mâncare. Nu am avut o ”problemă globală” cu toate mirosurile... Știți cum se spune ”toxicoza trebuie să ți-o mănânci” adică dacă tu simți că îți este greață trebuie să ronțăi ceva tare sau crocant. Nu trebuie să aștepți, pentru că dacă stai flămând mult și nu mănânci îți este și mai greață. Deși am întâlnit fete care spuneau că efectiv nu puteau să mănânce nimic. Eu am și acum așa stări – când simt greața, mănânc ceva și după asta mă lasă.”

Menționăm că Tany Vander este căsătorită cu omul de afaceri Vasily Lungo.

mamaplus