mamaplus

Emoții de nedescris! Bloggerița Valeria Țurcan a dezvăluit sexul bebelușului

-
//
21.09.2020

Ajunsă în săptămâna 24 de sarcină, autoarea blogului Valerie’s Food a anunțat astăzi sexul bebelușului ce se ascunde în burtica ei. Valeria spune că încă din primele momente de când a aflat că este însărcinată a simțit că va deveni mamă de băiat.

”It’s a BOY. De la început am simțit că e băiat, nu credeam că acest simț poate fi atât de puternic. Recunosc că mereu am visat să am primul copil băiat, al doilea fată și al treilea nu contează. Dar până la urmă am realizat că o să fiu fericită de copiii noștri indiferent ce gen vor fi…”, a scris bloggerița pe rețelele de socializare.

mamaplus

Se coace un moștenitor în burtica frumoasei Valeria Țurcan, iar această veste i-a fermecat la propriu pe fanii săi, care îi transmit zeci de felicitări. Reamintim că Valeria a anunțat că este însărcinată la finele lunii august. Atunci bloggerița a povestit cum a început pentru ea aventura maternității.

”Data de 7 mai ne-a schimbat complet viața, nu ne-am speriat nici pentru o secundă. Eram demult pregătiți pentru minunea noastră. Am zis că împreună o să îi oferim toată căldura și dragostea pe care suntem în stare să o oferim. La moment nu știm ce o să avem cu toate că la ultimele ecografii ne tot întrebau dacă dorim să aflăm. Nume pentru copilaș nici pe departe nu avem cu toate că pe parcursul vieții îmi plăceau câteva care la moment cred că nu se potrivesc. Suntem fericiți și împliniți, doresc să savurez fiecare mișcare care o simt în burtică. Bebe-ul nostru este energic la fel ca și noi. Îi place mulțumea și a făcut prima mișcare când am mâncat un macaron. Înseamnă că acesta va fi simbolul nostru.”, mărturisește Valeria.

Autoarea blogului culinar Valerie’s Food este căsătorită cu Maxim Cerbadji. 

mamaplus